Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Předplatné alá Fenris
19. bře 2013 09:18 #105688
Ahoj,
řešim pro kolegu podobnou věc - podobný základ jako měl Fenris se svým předplatným. Nedoporučili byste mě nějakou komponentu, která by uměla vyřešit předplatné - tydenní, denní, měsíční třeba..nebo jen jednorázové na stažení jednoho produktu a co k tomu dále.
zkoušim akeeba subriction + docman + virtuemart, ale nějak tomu pořád nemůžu přijít na kloub. Líbilo by se mi jak to měl Fenris. díky moooc za nápady
řešim pro kolegu podobnou věc - podobný základ jako měl Fenris se svým předplatným. Nedoporučili byste mě nějakou komponentu, která by uměla vyřešit předplatné - tydenní, denní, měsíční třeba..nebo jen jednorázové na stažení jednoho produktu a co k tomu dále.
zkoušim akeeba subriction + docman + virtuemart, ale nějak tomu pořád nemůžu přijít na kloub. Líbilo by se mi jak to měl Fenris. díky moooc za nápady
19. bře 2013 09:25 #105689
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že odpověď najdete v tomto vlákně:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/18-a...-zoo-nastaveni#65871
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
19. bře 2013 10:18 #105696
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
rs membership
ose membership
mam zkusenost s obojim
ose membership
mam zkusenost s obojim
Joomla! pro každého
19. bře 2013 10:26 - 19. bře 2013 10:30 #105703
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Dovolim si rict, ze vsechny komponenty pro predplatne strci do kapsy
jPayPlans
.
Jsem ho kupoval pro jeden projekt a z toho co se s nim da vsechno delat mi padala v jednom kuse brada. Ma pres 100 apps se kteryma lze dosahnout prakticky vseho. A to doslova. Kamaradi to se ZOO, MosetsTree, Phoca Download, Kunena, K2, VM. Nechybi tomu content access, module access, menu access dle predplatneho....atd., atd., atd.
Navic jeste nikdy jsem se nesetkal s tak perfektni podporou. Na foru odpoved okamzita, Mel jsem problem s aplikaci a nebyl pro ne problem prijit na web a upravit aplikaci primo podle moji potreby.
Jsem ho kupoval pro jeden projekt a z toho co se s nim da vsechno delat mi padala v jednom kuse brada. Ma pres 100 apps se kteryma lze dosahnout prakticky vseho. A to doslova. Kamaradi to se ZOO, MosetsTree, Phoca Download, Kunena, K2, VM. Nechybi tomu content access, module access, menu access dle predplatneho....atd., atd., atd.
Navic jeste nikdy jsem se nesetkal s tak perfektni podporou. Na foru odpoved okamzita, Mel jsem problem s aplikaci a nebyl pro ne problem prijit na web a upravit aplikaci primo podle moji potreby.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
19. bře 2013 10:37 #105707
Odpověď od GanjaNIN
Nováček
diky moooc ta rychly rady..zkusim checknout vsechny tri
19. bře 2013 10:41 #105708
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě nezapomeňte na
Akeeba Subscriptions
. Nemá to tak hezkou administraci, ale umí to také strašně moc. Navíc snadno rozšiřitelné téměř jakýmkoliv směrem pomocí pluginů.