Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Registrace na událost - poraďte

18. bře 2013 22:38 #105673
Registrace na událost - poraďte od Leoš
Pokročilý uživatel
Ahoj,
marně se snažím už měsíc najít nějaký modul nebo komponentu, která by uměla toto:
Na frontendu zveřejním nějakou událost a v ní bude pouze pro přihlášené (registrované) zobrazeno tlačítko PŘIHLÁSIT SE. Pokud ho někdo zmáčkne, do db se zapíše jeho registrační jméno a email a na frontendu se u té události objeví seznam přihlášených (jejich jména a emaily). V backendu bych chtěl vytvářet tyto události a mít možnost tisknout seznamy přihlášených k jednotlivým událostem.
Zkoušel jsem mnoho komponent z joomla.com od free po komerční, ale všechny jsou moc robustní, obsahují funkce, které nevyužiju a všechny požadují při přihlášení na událost vyplnit jméno a email. To chci eliminovat, aby bylo jen tlačítko přihlášení a vše ostatní se vložilo automaticky z registračních údajů uživatele v Joomle.
Nemáte někdo tip? Musí to fungovat v Joomle 2.5

Moc díky ENZO

18. bře 2013 22:57 #105675
Odpověď od Bong
Moderátor
Co takhle iCagenda?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

19. bře 2013 13:49 #105740
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Díky za odkaz, ale to taky není ono, i když už se to mé představě blíží.
Potřebuji tyto vlastnosti:
- Přehled událostí musí být viditelný pro všechny usery i neregistrované
- tlačítko registrovat na událost musí být viditlné pouze pro registrované
- pro registraci stačí pouze klik na tlačítko, bez možnosti vyplnit jakékoli údaje (ty se načtou z registračních údajů usera na web)
- zobrazit seznam přihlášených v pořadí jejich přihlášení na událost

v administraci bych uvítal:
- seznam přihlášených na událost i s časem kdy se přihlásili
- možnost tisku tohoto seznamu
- možnost selekce přihlášených dle událostí.

Jsem ochoten zaplatit naprogramování této komponenty, kdo má zájem a umí to, dejte mi prosím vědět.
Moc díky za pomoc.
Tel: +420 774 477 430 nebo leos.pail@gmail.com

19. bře 2013 15:50 #105750
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Možná by Vám pomohlo toto. Na RSJoomla je komoponenta RSEvents!Pro a komponenta RSForm! , které vzájemně spolupracují. Pomocí RSEvents!Pro si vytvoříte kalendář akcí a přes RSForm! se Vám pak mohou registrovaní uživatelé na danou akci přihlásit. Já to používám na oddílových stránkách ROB Pardubice pro přihlašování členů na závody. Registrovaným uživatelů, se pak i zobrazuje kdo je na závody již přihlášen.

21. bře 2013 16:00 #105845
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Děkuji za nápad, podívám se na to.
Leoš

23. bře 2013 08:17 #105908
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Tak jsem se na to díval a nakonec jsem koupil RS Events i RS Form a už mi to jede. Super věcička. Moc díky za upozornění :-)

Leoš