Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Registrace na událost - poraďte
18. bře 2013 22:38 #105673
Ahoj,
marně se snažím už měsíc najít nějaký modul nebo komponentu, která by uměla toto:
Na frontendu zveřejním nějakou událost a v ní bude pouze pro přihlášené (registrované) zobrazeno tlačítko PŘIHLÁSIT SE. Pokud ho někdo zmáčkne, do db se zapíše jeho registrační jméno a email a na frontendu se u té události objeví seznam přihlášených (jejich jména a emaily). V backendu bych chtěl vytvářet tyto události a mít možnost tisknout seznamy přihlášených k jednotlivým událostem.
Zkoušel jsem mnoho komponent z joomla.com od free po komerční, ale všechny jsou moc robustní, obsahují funkce, které nevyužiju a všechny požadují při přihlášení na událost vyplnit jméno a email. To chci eliminovat, aby bylo jen tlačítko přihlášení a vše ostatní se vložilo automaticky z registračních údajů uživatele v Joomle.
Nemáte někdo tip? Musí to fungovat v Joomle 2.5
Moc díky ENZO
marně se snažím už měsíc najít nějaký modul nebo komponentu, která by uměla toto:
Na frontendu zveřejním nějakou událost a v ní bude pouze pro přihlášené (registrované) zobrazeno tlačítko PŘIHLÁSIT SE. Pokud ho někdo zmáčkne, do db se zapíše jeho registrační jméno a email a na frontendu se u té události objeví seznam přihlášených (jejich jména a emaily). V backendu bych chtěl vytvářet tyto události a mít možnost tisknout seznamy přihlášených k jednotlivým událostem.
Zkoušel jsem mnoho komponent z joomla.com od free po komerční, ale všechny jsou moc robustní, obsahují funkce, které nevyužiju a všechny požadují při přihlášení na událost vyplnit jméno a email. To chci eliminovat, aby bylo jen tlačítko přihlášení a vše ostatní se vložilo automaticky z registračních údajů uživatele v Joomle.
Nemáte někdo tip? Musí to fungovat v Joomle 2.5
Moc díky ENZO
18. bře 2013 22:57 #105675
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Co takhle iCagenda?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
19. bře 2013 13:49 #105740
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Díky za odkaz, ale to taky není ono, i když už se to mé představě blíží.
Potřebuji tyto vlastnosti:
- Přehled událostí musí být viditelný pro všechny usery i neregistrované
- tlačítko registrovat na událost musí být viditlné pouze pro registrované
- pro registraci stačí pouze klik na tlačítko, bez možnosti vyplnit jakékoli údaje (ty se načtou z registračních údajů usera na web)
- zobrazit seznam přihlášených v pořadí jejich přihlášení na událost
v administraci bych uvítal:
- seznam přihlášených na událost i s časem kdy se přihlásili
- možnost tisku tohoto seznamu
- možnost selekce přihlášených dle událostí.
Jsem ochoten zaplatit naprogramování této komponenty, kdo má zájem a umí to, dejte mi prosím vědět.
Moc díky za pomoc.
Tel: +420 774 477 430 nebo leos.pail@gmail.com
Potřebuji tyto vlastnosti:
- Přehled událostí musí být viditelný pro všechny usery i neregistrované
- tlačítko registrovat na událost musí být viditlné pouze pro registrované
- pro registraci stačí pouze klik na tlačítko, bez možnosti vyplnit jakékoli údaje (ty se načtou z registračních údajů usera na web)
- zobrazit seznam přihlášených v pořadí jejich přihlášení na událost
v administraci bych uvítal:
- seznam přihlášených na událost i s časem kdy se přihlásili
- možnost tisku tohoto seznamu
- možnost selekce přihlášených dle událostí.
Jsem ochoten zaplatit naprogramování této komponenty, kdo má zájem a umí to, dejte mi prosím vědět.
Moc díky za pomoc.
Tel: +420 774 477 430 nebo leos.pail@gmail.com
19. bře 2013 15:50 #105750
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Možná by Vám pomohlo toto. Na
RSJoomla
je komoponenta
RSEvents!Pro
a komponenta
RSForm!
, které vzájemně spolupracují. Pomocí RSEvents!Pro si vytvoříte kalendář akcí a přes RSForm! se Vám pak mohou registrovaní uživatelé na danou akci přihlásit. Já to používám na oddílových stránkách
ROB Pardubice
pro přihlašování členů na závody. Registrovaným uživatelů, se pak i zobrazuje kdo je na závody již přihlášen.
21. bře 2013 16:00 #105845
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Děkuji za nápad, podívám se na to.
Leoš
Leoš
23. bře 2013 08:17 #105908
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Tak jsem se na to díval a nakonec jsem koupil RS Events i RS Form a už mi to jede. Super věcička. Moc díky za upozornění
Leoš
Leoš