Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nefunkční stylování administrace
18. bře 2013 19:02 #105649
Zdravím,
instaloval jsem dvěma klientům Joomla! 2.5. Oba jsou u stejného poskytovatele a u obou se mi vyskytla zvláštní chyba.
Když se pokusím vstoupit do administrace, jak přihlašovací okno, tak potom administrace samotná, nefunguje nastylování stránek. Vypadá to, jako by se nenahrávaly CSS soubory. BACKEND
Přitom front end stránek funguje normálně. FRONTEND
Když jsem ony Joomly nahrál na jiné servery u jiných poskytovatelů tento problém se neobjevil.
Netušíte někdo co s tím?
instaloval jsem dvěma klientům Joomla! 2.5. Oba jsou u stejného poskytovatele a u obou se mi vyskytla zvláštní chyba.
Když se pokusím vstoupit do administrace, jak přihlašovací okno, tak potom administrace samotná, nefunguje nastylování stránek. Vypadá to, jako by se nenahrávaly CSS soubory. BACKEND
Přitom front end stránek funguje normálně. FRONTEND
Když jsem ony Joomly nahrál na jiné servery u jiných poskytovatelů tento problém se neobjevil.
Netušíte někdo co s tím?
18. bře 2013 19:15 #105652
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nevim no. Instaloval jsem Joomla snad ....no uz ani nevim kolikrat, ale tento problem se mi nikdy nestal.
Mate tam cistou instalaci koukam, tak to smazte a zkuste jeste jednou.
Mimochodem kde to hostujete?
Mate tam cistou instalaci koukam, tak to smazte a zkuste jeste jednou.
Mimochodem kde to hostujete?
Poděkovali: Ondřej Kolich
18. bře 2013 19:19 #105654
Odpověď od Ondřej Kolich
Uživatel
To je právě ten problém. Ať už čistá instalace, nebo ta moje přímo se šablonami, nebo stará instalace, všechny se u tohoto poskytovatele chovají stejně.
Stará instalace u prvního z klientů dokonce původně fungovala naprosto dobře, ale potom začala vykazovat tu stejnou chybu.
Dokud jsem dnes neinstaloval u druhého klienta žil jsem v domění, že u prvního výskytu klinet šáhnul někam kam neměl.
S hostingem je problém, protože je to slovinský klient i hosting. www.hitrost.si
Stará instalace u prvního z klientů dokonce původně fungovala naprosto dobře, ale potom začala vykazovat tu stejnou chybu.
Dokud jsem dnes neinstaloval u druhého klienta žil jsem v domění, že u prvního výskytu klinet šáhnul někam kam neměl.
S hostingem je problém, protože je to slovinský klient i hosting. www.hitrost.si
18. bře 2013 19:32 #105655
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Hm a ktery z tech balicku klient ma? Koukam ze u toho nejlevnejsiho je php 5.2, to stacilo pro J1.5, ale uz dost dobre ne pro J2.5
Poděkovali: Ondřej Kolich
18. bře 2013 19:35 #105656
Odpověď od Ondřej Kolich
Uživatel
Díky, to si pro jistotu zjistím. Ale jak říkám, prvnímu klientovi Joomla 2.5 fungovala naprosto v pořádku. Sám jsem ji asi před půl rokem instaloval a po instalaci ještě rozšiřoval o šablony, moduly, atd. Vše bylo plně funkční a bez potíží. Ale teď najednou toto.