Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vlastní ikony v modulu kontakt
16. bře 2013 14:10 #105521
Přeji dobrý den všem příznivcům Joomla.
Prosím o pomoc při řešení chybičky. V Joomla 2,5 ve "Správci kontaktů" jsem u příslušného kontaktu zvolil "Možnosti" a pokoušel jsem se v záložce "Ikony" zvolit vlastní ikonu. Ikonu bez potíží nastavím a ta se mi v náhledu zobrazí, avšak na web stránkách se zobrazí místo ikony pouze prázdný čtvereček, jakoby Joomla nemohla najít cestu. Pokoušel jsem se zvolit formát 16x16, 32x32 i 64x64, jpg nebo ico, výsledek je pokaždé stejný.
Moc děkuji za případnou radu a přeji všem úspěšný den,
Pavel
Prosím o pomoc při řešení chybičky. V Joomla 2,5 ve "Správci kontaktů" jsem u příslušného kontaktu zvolil "Možnosti" a pokoušel jsem se v záložce "Ikony" zvolit vlastní ikonu. Ikonu bez potíží nastavím a ta se mi v náhledu zobrazí, avšak na web stránkách se zobrazí místo ikony pouze prázdný čtvereček, jakoby Joomla nemohla najít cestu. Pokoušel jsem se zvolit formát 16x16, 32x32 i 64x64, jpg nebo ico, výsledek je pokaždé stejný.
Moc děkuji za případnou radu a přeji všem úspěšný den,
Pavel
16. bře 2013 15:39 #105523
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Odkaz?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
16. bře 2013 15:46 #105524
Odpověď od Pavel Libertas
Začátečník
scentofflowers.co.uk
id: User01
psw: user01
id: User01
psw: user01
16. bře 2013 16:16 #105526
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
hmm... Joomla na IIS, to jsem dlouho neviděl...
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.