Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

jednotný vzhled stránek v Joomle 2.5

15. bře 2013 17:56 #105486
jednotný vzhled stránek v Joomle 2.5 od shockwave
Začátečník
dobrý den,
chtěl bych se optat, jak sjednotit vzhled, aby byl se stránka nezačaa deformovat při zmenšení okna prohlížeče nebo ve smart phonu. Pokud zmenším okno prohlížeče, tak se obrázky co jsou například vedle sebe, seřadí pod sebe, menu také změní tvar, dá se to nejak pořešit zásahem do šablony. Budu vděčný za radu, někde jsem o tom kdysi četl, ale nejsem schopný to ted nikde najít. Děkuji

15. bře 2013 18:15 #105487
Odpověď od Cony
Moderátor
Ono to je zřejmě vlastnost Vaší šablony, že se přizpůsobuje šířce okna. A buď je udělaná "chytře", třeba jako zde na stránkách, pomocí tzv. responzivního designu, nebo jednoduše - tedy šablona je roztažená na šířku stránek.
Můžete si udělat design, který má pevnou šířku obsahu, nehledě na šířce okna prohlížeče, pak se Vám budou zobrazovat hor. posuvníky, ale obsah bude mít stejnou šířku.

Každopádně je to o předělání šablony, pohledejte na google např. výraz "html fixed layout".

30. dub 2013 22:04 - 30. dub 2013 22:04 #107165
Odpověď od Iva Vlčková
Uživatel
Dobrý den, mám stejný problém, tedy "deformace" menu i obsahu při zmenšení okna, přitom mám šablonu dělanou v artisteeru a nastavenou pevnou šířku sheetu. Web je dělaný ve verzi Joomla 2.5. Dolní posuvník se nezobrazí a web se deformuje. Jsem začátečník, poradí mi někdo? Děkuji:-)

02. kvě 2013 06:49 #107191
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
odkaz?

Joomla! pro každého