Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité VM2 - produkt sku ve vyhledávání
15. bře 2013 13:14 - 15. bře 2013 13:30 #105449
Ahoj.
Ráno jsem si koupil vyhledávací modul, pomocí kterého chcu vyhledávat ve VM2. Vše jsem zvládl nastavit a doupravit, akorát plugin, který vyhledávání provadí je vytvořen tak, že zobrazuje product_sku a vloží jej za název do výsledku vyhledávání. Což jednak nevypadá pěkně, ale může být i nepraktické.
Marně se jej snažím odstanit a nedaří se mi to. když totiž část kódu smažu, plugin přestane fungovat. Nevím, jak je zrušit, nebo jen nezobrazit.
Poradíte mi někdo prosím?
Zde na obrázku je zobrazeno to, co bude asi předmětem úpravy. Když to natvrdo smažu, vyhledávání v sekci VM nefunguje.
Předem moc děkuji
Ráno jsem si koupil vyhledávací modul, pomocí kterého chcu vyhledávat ve VM2. Vše jsem zvládl nastavit a doupravit, akorát plugin, který vyhledávání provadí je vytvořen tak, že zobrazuje product_sku a vloží jej za název do výsledku vyhledávání. Což jednak nevypadá pěkně, ale může být i nepraktické.
Marně se jej snažím odstanit a nedaří se mi to. když totiž část kódu smažu, plugin přestane fungovat. Nevím, jak je zrušit, nebo jen nezobrazit.
Poradíte mi někdo prosím?
Zde na obrázku je zobrazeno to, co bude asi předmětem úpravy. Když to natvrdo smažu, vyhledávání v sekci VM nefunguje.
Předem moc děkuji
15. bře 2013 13:32 #105452
Odpověď od Linelabcz
Admin
Odkaz na placený plugin jsem smazal, doporučím ti i odstranit zdrojový soubor z uložiště. Autor pluginu by asi nebyl rád. Lépe když dáš okdaz na web jak to vubec vypadá na výstupu. Řešil bych to nejakým display:none v css.
15. bře 2013 13:38 #105453
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
... nebo zkopíruj jen to query, které myslíš že za to může ...
co si zkoušel a nefunguje?
zkoušel jsi místo
použít
nebo
?
co si zkoušel a nefunguje?
zkoušel jsi místo
Code:
CONCAT( p.product_name,' (',a.product_sku,')' )
použít
Code:
CONCAT( p.product_name )
Code:
CONCAT( p.product_name,' ' )
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
15. bře 2013 13:40 #105454
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tenhle plugin je zrovna free tax nemusel placený je ten modul, který se o tento plugin rozšiřuje.
odkaz je www.babik-po.cz
odkaz je www.babik-po.cz
15. bře 2013 13:41 - 15. bře 2013 13:43 #105455
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
nebo
ještě tohle zkusím . . . . .A TOHLE TAKY FUNGUJE. DĚKUJI MOC
Code:
CONCAT( p.product_name,' ' )
ještě tohle zkusím . . . . .A TOHLE TAKY FUNGUJE. DĚKUJI MOC
15. bře 2013 13:44 #105456
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
jen nevím co to udělá až najde stejně pojmenované produkty