Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SobiPro vícekrát na jednom webu
14. bře 2013 16:22 #105378
Zdravím, je možné použít SobiPro vícekreát na jednom webu ? Jednou jako Katalog a podruhé zase katalog ale s něčím jiným ? Nechci se do toho pouštět pokud to nejde - ale velice by mi to vyhovovalo pokud ano:) Nejsem si jistá jestli SobiPro zvládne dva odlišné formuláře pro přidávání záznamů. Teď nevím jestli mě pochopíte, ale snad ANO
PS .... Bong mě vždycky pochopil
PS .... Bong mě vždycky pochopil
14. bře 2013 16:28 #105379
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nepochopím. Sobi neznám. Ale pokud máte na mysli 2 kopie komponenty na jedné Joomle, tak tu myšlenku opusťte. Více kopií lze používat jen u modulů.
Možná by to bylo řešitelné nějakým vhodným členěním kategorií a následným nastavením položek menu tak, aby to vypadalo jako 2 rozdílné katalogy. Ale komponentu neznám.
Možná by to bylo řešitelné nějakým vhodným členěním kategorií a následným nastavením položek menu tak, aby to vypadalo jako 2 rozdílné katalogy. Ale komponentu neznám.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
14. bře 2013 16:34 #105380
Odpověď od Věra Marková
Nováček
Díky za odpověď - mě šlo hlavně o ty formuláře pro přidávání No nic, jdu lovit dál něco zajímavého.....
Díky V.
Díky V.
14. bře 2013 16:44 #105381
Odpověď od Věra Marková
Nováček
Tak pro všechny kdo chtějí používat SobiPro vícekrát na jednom ebu, JDE TO. Jde založit několik kategorií a pro každou nastavit extra formulář Ufff, normálně jsem šťastná
14. bře 2013 23:37 #105416
Odpověď od Linelabcz
Admin
Sobi můžete mít na jednom webu vícekrát, musí se ale nakolonovat. Dvě instalace sobi běžely i zde na portále. Pohledejte na jejich foru.