Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

SobiPro vícekrát na jednom webu

14. bře 2013 16:22 #105378
SobiPro vícekrát na jednom webu od Věra Marková
Nováček
Zdravím, je možné použít SobiPro vícekreát na jednom webu ? Jednou jako Katalog a podruhé zase katalog ale s něčím jiným ? Nechci se do toho pouštět pokud to nejde - ale velice by mi to vyhovovalo pokud ano:) Nejsem si jistá jestli SobiPro zvládne dva odlišné formuláře pro přidávání záznamů. Teď nevím jestli mě pochopíte, ale snad ANO :D
PS .... Bong mě vždycky pochopil :D :D :D

14. bře 2013 16:28 #105379
Odpověď od Bong
Moderátor
:) Nepochopím. Sobi neznám. Ale pokud máte na mysli 2 kopie komponenty na jedné Joomle, tak tu myšlenku opusťte. Více kopií lze používat jen u modulů.

Možná by to bylo řešitelné nějakým vhodným členěním kategorií a následným nastavením položek menu tak, aby to vypadalo jako 2 rozdílné katalogy. Ale komponentu neznám.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

14. bře 2013 16:34 #105380
Odpověď od Věra Marková
Nováček
Díky za odpověď - mě šlo hlavně o ty formuláře pro přidávání :( No nic, jdu lovit dál něco zajímavého.....
Díky V.

14. bře 2013 16:44 #105381
Odpověď od Věra Marková
Nováček
Tak pro všechny kdo chtějí používat SobiPro vícekrát na jednom ebu, JDE TO. Jde založit několik kategorií a pro každou nastavit extra formulář :) Ufff, normálně jsem šťastná :)

14. bře 2013 23:03 - 14. bře 2013 23:05 #105415
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Sobi je sice zadara, ale pokud to máte pro komerční web, tak by stálo za to do toho investovat a pak by vám v tom pomohla komponenta ZOO , kde si můžete vytvořit kolik chcete katalogů.

14. bře 2013 23:37 #105416
Odpověď od Linelabcz
Admin
Sobi můžete mít na jednom webu vícekrát, musí se ale nakolonovat. Dvě instalace sobi běžely i zde na portále. Pohledejte na jejich foru.