Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Acepolls- tlačítko v textu
12. bře 2013 19:38 #105329
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V modulu najdete pole Přípona třídy modulu a tím si můžete vzhled změnit dle šablony. Když to nepomůže nezbude než se podívat do CSS.
demo.rockettheme.com/free/quasar/features/module-variations
demo.rockettheme.com/free/quasar/features/module-variations
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
12. bře 2013 20:29 #105333
Odpověď od Vít Petřík
Začátečník
Tak v css jsem se koukal ale pozice kde má být anketa nejde rozšířit, napadlo mě před odpovědí napsat mezeru, ale ta se bohužel ignoruje
12. bře 2013 20:55 - 12. bře 2013 21:07 #105334
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
A CSS už jste někdy viděl? Třeba takové vlastnosti padding, background (pomocí kterého máte "radio buttony") ...
Asi lze původní dotaz ignorovat, na webu již modul není.
Asi lze původní dotaz ignorovat, na webu již modul není.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
12. bře 2013 22:19 #105335
Odpověď od Vít Petřík
Začátečník
Teď jsem zkoušel zkopírovat nastavení jiné pozice na které acepolls funguje normálně ale pořád nic.
12. bře 2013 22:32 #105336
Odpověď od Cony
Moderátor
Těžko radit, na webu máte jch optimize, takže není vidět, v jakém souboru se CSS nachází, ale ten modul má natvrdo zaspané padding u těch textů, a to přepisuje nastavení šablony. Buď upravte výstup toho modulu, aby padding neobsahoval, nebo si zvyšte důležitost (!important) pravidla v CSS. Jde o toto pravidlo
Code:
.rokradios, .rokchecks {
padding: 1px 5px 7px 24px;
}