Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kunena - příspěvky

11. bře 2013 18:00 #105254
Kunena - příspěvky od Věra Marková
Nováček
Zdravím a mám dotázek. V administraci kuneny jsem povolila neregistrovaným přidávání příspěvku, ale ať se snažím jak se snažím, ne a ne se to rozjet. Po přihlášení je vše OK, ale u neregistrovaných se stále zobrazuje -
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Kde může být chyba ? Řešil to už někdo ? Na fóru jsem to nenašla:(
Díky V.

11. bře 2013 18:10 #105257
Odpověď od Bong
Moderátor
Mělo by stačit nastavit:

Nastavení zabezpečení
Povolit kolemjdoucím psát příspěvky ANO
Pouze registrovaní uživatelé NE

Samozřejmě nezapomeňte použít CAPTCHA a nejlépe i Stop Forum Spam, když už jste tak odvážná :)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. bře 2013 18:42 #105258
Odpověď od Věra Marková
Nováček
Všechny tyto kroky jsem učinila a nic .... :(

11. bře 2013 19:19 - 11. bře 2013 19:20 #105260
Odpověď od Bong
Moderátor
Ještě se tedy podívejte do vašich vytvořených kategoriíí, pro tyto lze nastavení provést zvlášť a jestli jste vytvořila kategorie dříve, mohla se použít původní globální nastavení (Povolit anonymní zprávy, Výchozí volba přispívajícího uživatele).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Věra Marková

11. bře 2013 19:33 - 11. bře 2013 19:36 #105263
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Konfigurace (fóra) > Bezpečnost:

Nastavit na Ano pro omezení veškerého přístupu na forum pouze pro registrované uživatelé(zobrazit a psát). Nastavte na Ne pro povolení Hostům (neregistrovaným návštěvníkům) alespoň prohlížet forum. Prostudujte funkci 'Povolit Hostům psát příspěvky' pro další možnosti.

EDIT: A vlastně to je mimo mísu, když "hosti" příspěvky vidí ...

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

11. bře 2013 20:07 #105265
Odpověď od Věra Marková
Nováček

Bong napsal: Ještě se tedy podívejte do vašich vytvořených kategoriíí, pro tyto lze nastavení provést zvlášť a jestli jste vytvořila kategorie dříve, mohla se použít původní globální nastavení (Povolit anonymní zprávy, Výchozí volba přispívajícího uživatele).

Jako vždy má mistr Bong pravdu ! Bylo to nastavením v kategoriích. DĚKUJI