Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Správa uživatelů
11. bře 2013 09:28 #105203
Zdravím všechny, rozhoduji se pro nejakou komponentu pro správu uživatelů, jejich profilů atd...
Můžete mi někdo poradit jakou komponentu? Zatím testuji Comunity Builder, ale zatím to není to prave ořechové... Máte někdo zkušenosti s JoomSocial. Bohužel jsem nikde nenasel na vyzkoušení joomsocial...
Jaké jsou rozdíly v těchto komponentách?
Můžete mi někdo poradit jakou komponentu? Zatím testuji Comunity Builder, ale zatím to není to prave ořechové... Máte někdo zkušenosti s JoomSocial. Bohužel jsem nikde nenasel na vyzkoušení joomsocial...
Jaké jsou rozdíly v těchto komponentách?
11. bře 2013 09:34 #105204
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
A co vám nevyhovuje na CB?
Možná byste měl spíš napsat, co od té komponenty očekáváte, že by měla umět.
Možná byste měl spíš napsat, co od té komponenty očekáváte, že by měla umět.
11. bře 2013 10:24 #105208
Odpověď od raki
Návštěvník
Rád bych aby komponenta uměla propojit a fungovat s komponentami zoo, kunena, články, inzerce (Adsmanager).
Tak aby uživatel u svého účtu viděl které napsal články, diskuze, inzerce, jaky typ účtu má, jaké soubory ke stažení má k dispozici, nějaký automatický kreditní systém (bude číst články a přispívat do fora, případně psát články dostane kredity pro vstup do uzamčené sekce...), Případně jaké zboží si objednal nebo na jakou akci se přihlásil...
Asi to je moc funkcí, ale potřebuju vedět jaká komponenta bude mému požadavku nejblíže, nebo které dalsí komponenty zvolit...
u CB se mi nelíbí vzhled dost se vymika mé šablone...
Tak aby uživatel u svého účtu viděl které napsal články, diskuze, inzerce, jaky typ účtu má, jaké soubory ke stažení má k dispozici, nějaký automatický kreditní systém (bude číst články a přispívat do fora, případně psát články dostane kredity pro vstup do uzamčené sekce...), Případně jaké zboží si objednal nebo na jakou akci se přihlásil...
Asi to je moc funkcí, ale potřebuju vedět jaká komponenta bude mému požadavku nejblíže, nebo které dalsí komponenty zvolit...
u CB se mi nelíbí vzhled dost se vymika mé šablone...
11. bře 2013 10:45 #105210
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Tj, jste zapomněl ještě dodat propojení s "e-shopem", "nějakým file&download ext", "event ext.", "kreditnim systémem ", a propojení "všeho se vším".
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
11. bře 2013 10:51 #105211
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Velke plany, ale nic ve zlem, na tohle sam asi nedosahnete, kdyz bojujete s tim zda CB nebo JS co teprv to propojit aby to fungovalo jak potrebujete. Protoze k tomu budete potrebovat hooodne vecicek kolem, nejen komponenty.
Na takove projekty je potreba si udelat prvne nejaky plan, nacrtek...proste si to sestavit nanecisto a pak teprve se pustit do dila. Vy na to jdete odzadu.
Na takove projekty je potreba si udelat prvne nejaky plan, nacrtek...proste si to sestavit nanecisto a pak teprve se pustit do dila. Vy na to jdete odzadu.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
11. bře 2013 11:18 #105214
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
na to, co chcete, je vhodnejsi CB
JS je spise ne tvorbu a veci kolem komunity, i kdyz i ten jde ohnout
hlavne si ale nachystejte hodne casu, znalosti a pripadne i penez, protoze vse, co chcete, zdarma neudelate
JS je spise ne tvorbu a veci kolem komunity, i kdyz i ten jde ohnout
hlavne si ale nachystejte hodne casu, znalosti a pripadne i penez, protoze vse, co chcete, zdarma neudelate
Joomla! pro každého