Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Po upgradu z 1.7 na 2.5 se nezobrazi zadna zmena
09. bře 2013 21:13 #105143
Zdravim pratele,
upgradoval jsem joomlu z 1.7 na 2.5 podle navodu joomla.org
, ale tedka zadna zmena se nezobrazi frontendu. Nekdy pomuze promazat mezipamet a proslou mazipamet.
Ma prosim nekdo napad ? Web ma 8 let a docela me to stve
upgradoval jsem joomlu z 1.7 na 2.5 podle navodu joomla.org
, ale tedka zadna zmena se nezobrazi frontendu. Nekdy pomuze promazat mezipamet a proslou mazipamet.
Ma prosim nekdo napad ? Web ma 8 let a docela me to stve
09. bře 2013 21:38 #105146
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A jaká změna by se měla projevit po aktualizaci? Aktualizujete systém, ne vzhled nebo obsah vašich stránek.
10. bře 2013 09:41 #105166
Odpověď od Lemur
Uživatel
Zdravim,
napr. publikujete clanek, modul , menu , inzerat , novy topic na foru a nic.
Pokud promazu cache , tak jak jsem psal , tak zmena se projevi.
Diky
napr. publikujete clanek, modul , menu , inzerat , novy topic na foru a nic.
Pokud promazu cache , tak jak jsem psal , tak zmena se projevi.
Diky
10. bře 2013 11:24 - 10. bře 2013 11:32 #105172
Mezi námi, pokud jste správně aktualizoval z J1.7 na J2.5, musíte také zaktualizovat všechna rozšíření a moduly třetích stran...
Aktualizaci jste prováděl jak? Použil jste automatické? Nebo jste něco kopíroval, nahrazoval přesunoval?
Zkuste zaktualizovat ještě jednou poslední verzi (nainstalovat instalaci Joomly stejně jako cokoli jiného a opravit chyby v Správce rozšíření: Databáze .
Odpověď od Bong
Moderátor
A nic co? Nejsou hezké? Mají jinou barvu? Obsahují pravopisné chyby? Nezobrazí se?Lemur napsal: napr. publikujete clanek, modul , menu , inzerat , novy topic na foru a nic.
Mezi námi, pokud jste správně aktualizoval z J1.7 na J2.5, musíte také zaktualizovat všechna rozšíření a moduly třetích stran...
Aktualizaci jste prováděl jak? Použil jste automatické? Nebo jste něco kopíroval, nahrazoval přesunoval?
Zkuste zaktualizovat ještě jednou poslední verzi (nainstalovat instalaci Joomly stejně jako cokoli jiného a opravit chyby v Správce rozšíření: Databáze .