Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

stránkování článku

07. bře 2013 16:12 #104989
stránkování článku od wampec
Začátečník
Ahoj,
nevim proc, ale nefunguje mi strankovani u clanku. Na hlavni strance, kde mam blog kategorie, strankovani funguje normalne. Ale u clanku se mi nezobrazuje moznost prejit na dalsi stranku. Nevite proc?? Dokonce, kdyz se podivam do zdrojoveho kodu na te strance s clankem, tak tam normalne je div s tridou pagination. Ale nic neni zobrazene. Zkousel sjem si hrat s nastavenim, ale nic nepomohlo. Nejaky napad prosim?

07. bře 2013 16:48 #105003
Odpověď od Cony
Moderátor
A čemu říkáte přejít na další stránku?

Přejít na další článek? - musíte mít povoleno Zobrazit navigaci v nastavení článků popř. položce menu. Navíc to musí podporovat šablona.

Stránkování v rámci článku? - musíte mít nějaké stránkování (tedy přidané stránky pomocí tlačítka pod editorem) a povolený plugin Content - Stránková navigace.

07. bře 2013 16:50 #105005
Odpověď od wampec
Začátečník
Myslím stránkování v rámci clanku. V editoru mam nastavene oddelovace stranek. A plugin strankova navigace je povoleny. Prave proto nechapu, proc to nefunguje.

07. bře 2013 16:51 #105006
Odpověď od wampec
Začátečník
A ja nemyslim strankovani z jednoho clanku na druhy. Myslim rozdeleni clanku na nekolik stranek

07. bře 2013 17:03 #105010
Odpověď od Cony
Moderátor
To by mělo být nezávislé na šabloně. Používáte standartní plugin, nebo nějaký rozšířený? Projděte si ještě jednou celé nastavení, jestli máte vše správně.

07. bře 2013 17:12 #105012
Odpověď od wampec
Začátečník
Zkousim standartni nebo i MyJspace. Bohuzel oboji bez uspechu. Zkousel jsem pouzit v K2 a tam to funguje, ale v joomle nee.A ja bych prave potreboval, aby to v joomle jelo.