Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
automaticke zobrazovani videi z youtube kanalu
06. bře 2013 14:35 #104925
Zdravim,
hledal jsem nejake rozsireni, ale nic mi nefunfuje spravne.
Jen me zajima, jestli vubec jde nejak udelat, aby se mi na strankach objevovali aktualni videa z urciteho kanalu. Ne jenom odkaz na youtube video, ale aby se video primo zobrazilo na strankach.
Je nejaka moznost??
dekuji
hledal jsem nejake rozsireni, ale nic mi nefunfuje spravne.
Jen me zajima, jestli vubec jde nejak udelat, aby se mi na strankach objevovali aktualni videa z urciteho kanalu. Ne jenom odkaz na youtube video, ale aby se video primo zobrazilo na strankach.
Je nejaka moznost??
dekuji
06. bře 2013 14:58 #104928
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Co (podle Vás) znamená "nefunguje správně"?
Ano, "nějak udělat" to jde ...
Ano, "nějak udělat" to jde ...
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
06. bře 2013 15:08 #104930
Odpověď od wampec
Začátečník
Znamená to, že se mi povedlo jenom zobrazit odkazy přimo na youtube, ale ne, aby se videa zobrazily primo na strance.
Nějaka napoveda pro me prosim??
Nějaka napoveda pro me prosim??
06. bře 2013 15:10 - 06. bře 2013 15:10 #104931
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
extensions.joomla.org/extensions/social-...media/video-channels
- procházet demo, číst, "co to všechno umí" (aspoň ty, co jsou označeny jako "populární")
- procházet demo, číst, "co to všechno umí" (aspoň ty, co jsou označeny jako "populární")
06. bře 2013 15:11 - 06. bře 2013 15:13 #104932
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
to Karel0
Ty tu mas dneska obcanskou vychovu? Co koment to sprdnuti tazatele.
To tazatel
Za 5 minut na JED jsme nasel 3 rozsireni co podporuji Youtube kanaly. Kdyby jste alespon rekl co uz jste odzkousel.
Ty tu mas dneska obcanskou vychovu? Co koment to sprdnuti tazatele.
To tazatel
Za 5 minut na JED jsme nasel 3 rozsireni co podporuji Youtube kanaly. Kdyby jste alespon rekl co uz jste odzkousel.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
06. bře 2013 15:14 #104933
Odpověď od wampec
Začátečník
ok, kouknu na to. Máte s tím někdo nejaké zkusenosti. Připadne mate nejake doporuceni. dekuji vam