Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Odeslání článku mailem jako newsleter
05. bře 2013 21:28 #104892
Zdravím,
hledám komponentu pro odesílání newslettrů. Znám všechny acajoomy, acymaily a jim podobné klony, ovšem ani jeden z nich nenabízí to co potřebuji.
Moje požadavky jsou takové, že newsletr by se měl sestavit z článku a okamžitě odesílat. Musí to být maximálně jednoduché. Eventuélně by mohl být někde souhr článku, uživatel vybere jeden nebo více článku, vybere list a dá odesílat.Nevíte někdo o podobnékomponentě nebo pluginu, která by tohle splňovala? Nechci automatické (smart) newslettry. Klidně i placený. Správa uživatelů a další může být jednoduchá, jde hlavně o co nejrychlejí a pohodlnější posílání.
Bohužel všechny acymaily jsou stejné a zbytečně komplikované. Díky
Nerad bych musel psát kompletně vlastní komponentů na odeslání
hledám komponentu pro odesílání newslettrů. Znám všechny acajoomy, acymaily a jim podobné klony, ovšem ani jeden z nich nenabízí to co potřebuji.
Moje požadavky jsou takové, že newsletr by se měl sestavit z článku a okamžitě odesílat. Musí to být maximálně jednoduché. Eventuélně by mohl být někde souhr článku, uživatel vybere jeden nebo více článku, vybere list a dá odesílat.Nevíte někdo o podobnékomponentě nebo pluginu, která by tohle splňovala? Nechci automatické (smart) newslettry. Klidně i placený. Správa uživatelů a další může být jednoduchá, jde hlavně o co nejrychlejí a pohodlnější posílání.
Bohužel všechny acymaily jsou stejné a zbytečně komplikované. Díky
Nerad bych musel psát kompletně vlastní komponentů na odeslání
05. bře 2013 22:26 #104897
Odpověď od Cony
Moderátor
Podívejte se na
SP Newsletters
. Neznám to, jen jsem na to náhodou včera narazil.
07. bře 2013 14:08 #104982
Odpověď od xoor
Uživatel
To vypadá zajímavě. Nakonec přeci jen zvolím acymail, napíšu servisní komponentu a pomocí pluginu a tlačítka v článku vytvořím newsletter a dám jej odeslat.