Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Youtube Gallery
05. bře 2013 11:49 #104864
Dobrý den,
zakoupil jsme web s pluginem youtube gallery, který již obsahoval videa v kategoriích a po nahrání na můj hosting se videa nechtějí zobrazovat, netušíte čím by to mohlo být?
Objeví se tato hláška
Warning: DOMDocument::load( gdata.youtube.com/feeds/api/videos/bmXrjQq7Cdc ) [function.DOMDocument-load]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code on line 6
Fatal error: Call to a member function getAttribute() on a non-object in /var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code on line 17
allow_url_fopen a allow_url_incude je zapnuto
Prosím o jakoukoliv radu přikládám link jak to vypadá pokud kliknete do kategorie
videokuchar.cz/maso/maso/maso
Díky
Lukáš
zakoupil jsme web s pluginem youtube gallery, který již obsahoval videa v kategoriích a po nahrání na můj hosting se videa nechtějí zobrazovat, netušíte čím by to mohlo být?
Objeví se tato hláška
Warning: DOMDocument::load( gdata.youtube.com/feeds/api/videos/bmXrjQq7Cdc ) [function.DOMDocument-load]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code on line 6
Fatal error: Call to a member function getAttribute() on a non-object in /var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code on line 17
allow_url_fopen a allow_url_incude je zapnuto
Prosím o jakoukoliv radu přikládám link jak to vypadá pokud kliknete do kategorie
videokuchar.cz/maso/maso/maso
Díky
Lukáš
05. bře 2013 12:13 #104867
Odpověď od Cony
Moderátor
Video neexistuje. A chyby se zobrazují proto, protože máte v globální konfiguraci nastavené Hlášení chyb.
05. bře 2013 15:42 - 05. bře 2013 15:43 #104873
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Navic teda nevim jak Vam, ale mne tam avast hlasi viry, muze to byt plany poplach a nemusi. Nejen na te podivne strance maso maso maso, ale i na dalsich, hlavni je ok.
05. bře 2013 16:37 #104876
Odpověď od Lukáš
Uživatel
Zdravim,
Děkuji za odpovědi je to přinejmenším divné na původním hostingu to fungovalo:( stačilo tedy smazat to jedno video a fungovalo by to?
Ohledně virů teda mě to nic neukazuje:(
Díky Lukáš
Děkuji za odpovědi je to přinejmenším divné na původním hostingu to fungovalo:( stačilo tedy smazat to jedno video a fungovalo by to?
Ohledně virů teda mě to nic neukazuje:(
Díky Lukáš
05. bře 2013 16:53 #104879
Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.
Odpověď od Italia
Začátečník
Taky mi to hlásí stránku s trojským koněm.
Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.
05. bře 2013 18:06 - 05. bře 2013 18:09 #104885
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
O Avastu a některých dalších AV je známo, že funkci eval() můžou považovat za "něco problematického" *1.
V samotné chybové hlášce:
nic virózního není.
Protože spousta videí (použitých na Vašem webu) již na YT není, zkuste ověřit, zda novější verze com_youtubegallery dostupnost videí nejprve neověřuje (jakože ověřuje, od verze 3.2.4).
<!-- <br />
<b>Warning</b>: DOMDocument::load(http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/3lmTxa-3rgs) [<a href='function.DOMDocument-load'>function.DOMDocument-load</a>]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found
in <b>/var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code</b> on line <b>6</b><br />
<br />
<b>Fatal error</b>: Call to a member function getAttribute() on a non-object in <b>/var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code</b> on line <b>17</b><br />
Protože spousta videí (použitých na Vašem webu) již na YT není, zkuste ověřit, zda novější verze com_youtubegallery dostupnost videí nejprve neověřuje (jakože ověřuje, od verze 3.2.4).
05. bře 2013 19:33 #104887
Odpověď od Lukáš
Uživatel
Zdravím,
netuším jak zjistím verzi ale přemýšlím jestli neni třeba zadávat nějaké ID které při přenosu zůstalo nezměněné a teď prostě nefunguje:( Vůbec si stím nevím rady:(
Díky
netuším jak zjistím verzi ale přemýšlím jestli neni třeba zadávat nějaké ID které při přenosu zůstalo nezměněné a teď prostě nefunguje:( Vůbec si stím nevím rady:(
Díky
05. bře 2013 20:20 #104889
Odpověď od Lukáš
Uživatel
Tak edit:
Omlouvám se všem stačilo smazat s galerie již neexistující videa, že mě to nenapadlo.
Otázka zní lze nějak nastavit aby to videa neexistující přeskočilo či podobná funkce. Jde o to aby se kategorie zobrazovala stále i když tam nějaké video nebude.
Díky
Lukáš
Omlouvám se všem stačilo smazat s galerie již neexistující videa, že mě to nenapadlo.
Otázka zní lze nějak nastavit aby to videa neexistující přeskočilo či podobná funkce. Jde o to aby se kategorie zobrazovala stále i když tam nějaké video nebude.
Díky
Lukáš
05. bře 2013 20:31 - 05. bře 2013 20:31 #104890
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Jestli chcete spravovat web sám, tak se budete muset něco naučit.
Začněte třeba tím, jak zjistit verzi, název, umístění přehledu rozšíření, které používáte. Není vhodné začínat z "prostředka", ale aspoň začněte ...
Psal jsem:
Novější verze com_youtubegallery dostupnost videí ověřuje, od verze 3.2.4. Jakou verzi máte Vy?
Začněte třeba tím, jak zjistit verzi, název, umístění přehledu rozšíření, které používáte. Není vhodné začínat z "prostředka", ale aspoň začněte ...
Psal jsem:
Novější verze com_youtubegallery dostupnost videí ověřuje, od verze 3.2.4. Jakou verzi máte Vy?
Nejnovější příspěvky