Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Youtube Gallery

05. bře 2013 11:49 #104864
Youtube Gallery od Lukáš
Uživatel
Dobrý den,

zakoupil jsme web s pluginem youtube gallery, který již obsahoval videa v kategoriích a po nahrání na můj hosting se videa nechtějí zobrazovat, netušíte čím by to mohlo být?

Objeví se tato hláška

Warning: DOMDocument::load( gdata.youtube.com/feeds/api/videos/bmXrjQq7Cdc ) [function.DOMDocument-load]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code on line 6

Fatal error: Call to a member function getAttribute() on a non-object in /var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code on line 17

allow_url_fopen a allow_url_incude je zapnuto

Prosím o jakoukoliv radu přikládám link jak to vypadá pokud kliknete do kategorie

videokuchar.cz/maso/maso/maso

Díky

Lukáš

05. bře 2013 12:13 #104867
Odpověď od Cony
Moderátor
Video neexistuje. A chyby se zobrazují proto, protože máte v globální konfiguraci nastavené Hlášení chyb.

05. bře 2013 15:42 - 05. bře 2013 15:43 #104873
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Navic teda nevim jak Vam, ale mne tam avast hlasi viry, muze to byt plany poplach a nemusi. Nejen na te podivne strance maso maso maso, ale i na dalsich, hlavni je ok.

05. bře 2013 16:37 #104876
Odpověď od Lukáš
Uživatel
Zdravim,

Děkuji za odpovědi je to přinejmenším divné na původním hostingu to fungovalo:( stačilo tedy smazat to jedno video a fungovalo by to?

Ohledně virů teda mě to nic neukazuje:(

Díky Lukáš

05. bře 2013 16:53 #104879
Odpověď od Italia
Začátečník
Taky mi to hlásí stránku s trojským koněm.

Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.

05. bře 2013 18:06 - 05. bře 2013 18:09 #104885
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
O Avastu a některých dalších AV je známo, že funkci eval() můžou považovat za "něco problematického" *1.

V samotné chybové hlášce:
Code:
<!-- <br /> <b>Warning</b>: DOMDocument::load(http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/3lmTxa-3rgs) [<a href='function.DOMDocument-load'>function.DOMDocument-load</a>]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in <b>/var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code</b> on line <b>6</b><br /> <br /> <b>Fatal error</b>: Call to a member function getAttribute() on a non-object in <b>/var/www/web44/web/components/com_youtubegallery/includes/youtube.php(178) : eval()'d code</b> on line <b>17</b><br />
nic virózního není.

Protože spousta videí (použitých na Vašem webu) již na YT není, zkuste ověřit, zda novější verze com_youtubegallery dostupnost videí nejprve neověřuje (jakože ověřuje, od verze 3.2.4).

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.