Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomleague změna ID u položek
05. bře 2013 16:32 #104875
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Díky, už to mám. Noční můra je tady, řečeno slovy Fenrise: "ti chytráci nacpali český překlad přímo do instalačky..."
Doporučuji tedy po každé aktualizaci opětovně nainstalovat češtinu z Bongovo! S oficiálním překladem je jedna velká potíž, chybí v něm hromada řetězců a nejde pořádně zprovoznit. Navíc je tam cca 5% nepřeloženo, protože na Transifex nejde (čert ví proč) nahrát celý soubor překladu k přepisu. Funguje jen ruční editace přímo na stránkách a takový masochista zase nejsem.
Doporučuji tedy po každé aktualizaci opětovně nainstalovat češtinu z Bongovo! S oficiálním překladem je jedna velká potíž, chybí v něm hromada řetězců a nejde pořádně zprovoznit. Navíc je tam cca 5% nepřeloženo, protože na Transifex nejde (čert ví proč) nahrát celý soubor překladu k přepisu. Funguje jen ruční editace přímo na stránkách a takový masochista zase nejsem.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. bře 2013 16:48 #104877
Odpověď od karel
Začátečník
Jo tak tohle potvrzuji. Všimnul jsem si toho také, že mě to najednou po aktualizaci začalo psát % u datumů a po instalaci tvojí češtiny bylo vše ok. Myslím, že něco o tom psali na úvodní stránce.
06. bře 2013 05:40 #104902
Odpověď od MIchal
Uživatel
tuto chybu to hodí ve front. v back je všechno bez problému. Měl jsem špatně jedno kolo,tak jsem ho vymazal a nahradil novým a poté se to stalo, jako by bylo stále někde zachováno ID toho starého. Jinak optimalizovat tabulky atd. jsem zkoušel
06. bře 2013 13:10 #104921
Odpověď od karel
Začátečník
Jedině zkusit v mysql najít ID toho kola a přepsat ho, nebo nahrát zálohu databáze před vymazáním kola a následně kolo nemazat a jen opravit to, co v něm bylo špatně
06. bře 2013 13:43 - 06. bře 2013 13:44 #104923
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Jaký odkaz vede na špatné kolo? (jak odkaz vznikl? Můžete uvést odkaz na web (stránku, kde k problému dochází)?)
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
07. bře 2013 05:52 #104953
Odpověď od MIchal
Uživatel
Nevím kde se stala chyba... Udělal jsem si normálně 8 hracích kol po x zápasech. Pak jsem jedno kolo smazal (z duvody chybného zápisu) a založil kolo nové. Pak mi při odkazu na stránkách na tabulku vyjelo výše zmíněná chyba. Zkusil jsem tedy export import poject a zase vše jede jak má.