Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

joomla a správa článků na stránce

04. bře 2013 20:40 #104819
joomla a správa článků na stránce od shockwave
Začátečník
Dobrý den, mám drobný problém : uvodní stránku sem si rozdelil na 3 sloupce, zobrazí se mi zde 3 hlavní články, jak ale postupovat dál, když bych chtel po těmito 3 sloupci mít napříč celou stránkou další článek? To jsem nikde nevyčetl, poradí prosím někdo. Je na to nejaký plug in nebo modul? Děkuji

04. bře 2013 20:57 #104820
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud se dobře podíváte, tak zobrazení dle vašich požadavků nejde nastavit. Musíte si něčím vypomoci. Třeba zobrazit tři moduly s články nahoře na ostatními a tak vám tento efekt vznikne...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. bře 2013 13:14 #104869
Odpověď od shockwave
Uživatel
ale jaký modul vybrat, aby se zobrail obsah článku? poradíte prosím. dekuji....existuje nejaký podobný modul jako je Upotávka článků?dekuji za reakci a váš čas, jinak zkusím pohledat.

05. bře 2013 14:42 #104871
Odpověď od Bong
Moderátor
Proč byste hledal? Všechno potřebné máte pod nosem. Přímo v Joomle si vytvořte dle potřeby moduly typu:

Aktuality
Archivované články
Články - Související články
Články - Upoutávka
Články z kategorie

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. bře 2013 17:40 #104884
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Řešení je víc:
- pokud jste aspoň trochu znalý PHP, můžete upravit šablonu - můžete přepsat zobrazování hlavních článku do sloupců, a úvodníky zobrazovat pod sebou.
- prolezete třeba extensions.joomla.org/extensions/news-di...isplay/frontend-news a vyberete to, co Vám vyhovuje

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.