Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JoomFish a AkoComment
01. bře 2013 12:20 #104707
Dobrý den
mám problém s instalací dalších komponentů do joomly. Nainstalovala jsem si JoomFish, jelikož potřebuji vytvořit česko-německý web. Uspěšně jsem nainstalovala modul, ale jazyky mi již nainstalovat nejdou. Píšem i to toto:
Zastaralý formát instalace(client="both"), do budoucna používejte instalaci balíčku
Instalace jazyka byla přerušena: Pro tento jazyk [de-DE] neexistuje základní balíček
Poté jsem chtěla nainstalovat AkoComment, pro změnu to má tuto zprávu:
JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor Joomla XML nastavení
Vůbec nevím co s tím. S joomlou se setkávám poprvé. Děkuji za odpověď
mám problém s instalací dalších komponentů do joomly. Nainstalovala jsem si JoomFish, jelikož potřebuji vytvořit česko-německý web. Uspěšně jsem nainstalovala modul, ale jazyky mi již nainstalovat nejdou. Píšem i to toto:
Zastaralý formát instalace(client="both"), do budoucna používejte instalaci balíčku
Instalace jazyka byla přerušena: Pro tento jazyk [de-DE] neexistuje základní balíček
Poté jsem chtěla nainstalovat AkoComment, pro změnu to má tuto zprávu:
JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor Joomla XML nastavení
Vůbec nevím co s tím. S joomlou se setkávám poprvé. Děkuji za odpověď
01. bře 2013 12:43 #104710
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
No, víte, je to jako s vašimi Windows. Také necpete na své nové W8 programy určené pro W3.11.
Musíte se vždy podívat pro jakou verzi Joomly a rozšíření je jazykový balíček určen. Ve vašem případě se snažíte nainstalovat češtinu pro J1.5 na J2.5.
A to nejdůležitější: používáte Joomla 2.5 a ta má podporu pro multijazykový web již v sobě. Žádný JoomFish nepotřebujete.
K vašemu problému s AkoComment: nejspíše máte problém s právy či vlastnictvím složek a souborů, tedy s hostingem. Viz.: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
Musíte se vždy podívat pro jakou verzi Joomly a rozšíření je jazykový balíček určen. Ve vašem případě se snažíte nainstalovat češtinu pro J1.5 na J2.5.
A to nejdůležitější: používáte Joomla 2.5 a ta má podporu pro multijazykový web již v sobě. Žádný JoomFish nepotřebujete.
K vašemu problému s AkoComment: nejspíše máte problém s právy či vlastnictvím složek a souborů, tedy s hostingem. Viz.: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. bře 2013 21:34 #104894
Odpověď od Veronika
Uživatel
Děkuju moc. Děláme to ve škole a náš profesor s tím jaksi také neumí a nebo alespon nám s tím odmítá pomoct a pro nás, kteří jsme to v životě neuměli a dělali před 4 letyt ak akorát webové stránky v html je to trochu problem ...
Můžu se tedy ještě optat jak mam ten multi language zprovoznit na té joomle 2.5? Děkuji
Můžu se tedy ještě optat jak mam ten multi language zprovoznit na té joomle 2.5? Děkuji