Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

JoomFish a AkoComment

01. bře 2013 12:20 #104707
JoomFish a AkoComment od Veronika
Uživatel
Dobrý den
mám problém s instalací dalších komponentů do joomly. Nainstalovala jsem si JoomFish, jelikož potřebuji vytvořit česko-německý web. Uspěšně jsem nainstalovala modul, ale jazyky mi již nainstalovat nejdou. Píšem i to toto:

Zastaralý formát instalace(client="both"), do budoucna používejte instalaci balíčku
Instalace jazyka byla přerušena: Pro tento jazyk [de-DE] neexistuje základní balíček

Poté jsem chtěla nainstalovat AkoComment, pro změnu to má tuto zprávu:

JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor Joomla XML nastavení

Vůbec nevím co s tím. S joomlou se setkávám poprvé. Děkuji za odpověď :)

01. bře 2013 12:43 #104710
Odpověď od Bong
Moderátor
No, víte, je to jako s vašimi Windows. Také necpete na své nové W8 programy určené pro W3.11.
Musíte se vždy podívat pro jakou verzi Joomly a rozšíření je jazykový balíček určen. Ve vašem případě se snažíte nainstalovat češtinu pro J1.5 na J2.5.

A to nejdůležitější: používáte Joomla 2.5 a ta má podporu pro multijazykový web již v sobě. Žádný JoomFish nepotřebujete.

K vašemu problému s AkoComment: nejspíše máte problém s právy či vlastnictvím složek a souborů, tedy s hostingem. Viz.: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. bře 2013 21:34 #104894
Odpověď od Veronika
Uživatel
Děkuju moc. Děláme to ve škole a náš profesor s tím jaksi také neumí a nebo alespon nám s tím odmítá pomoct a pro nás, kteří jsme to v životě neuměli a dělali před 4 letyt ak akorát webové stránky v html je to trochu problem :D...
Můžu se tedy ještě optat jak mam ten multi language zprovoznit na té joomle 2.5? Děkuji