Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nezobrazení RSS kanálů při zapnuté cache (modul)
01. bře 2013 09:42 #104694
Dobrý den všem, kolegové nemáte tucha co by mohlo způsobovat nefunkčnost zobrazování RSS kanálů z jiných webů (modul) při zapnuté cache webu?
Otestoval jsem i vypnutí cache pouze pro modul zobrazení kanálů, ale výsledek pořád stejný.
Po zapnutí cache se cca po 5 minutách přstane zobrazovat obsah modulu a pusto prázdno nevím proč. Mám 3 feedy vedle sebe, ale to nejspíš nemůže být problém. Díval jsem se všude a nic nenašel.
Díky za případný help
na vždy váš Janik
Otestoval jsem i vypnutí cache pouze pro modul zobrazení kanálů, ale výsledek pořád stejný.
Po zapnutí cache se cca po 5 minutách přstane zobrazovat obsah modulu a pusto prázdno nevím proč. Mám 3 feedy vedle sebe, ale to nejspíš nemůže být problém. Díval jsem se všude a nic nenašel.
Díky za případný help
na vždy váš Janik
01. bře 2013 12:32 #104708
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A co práva a vlastnictví složek CACHE, TMP a LOGS? Vše v pořádku?
Zkusil jste zapnout zobrazování chyb?
Zkusil jste zapnout zobrazování chyb?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
01. bře 2013 12:56 #104711
Odpověď od janik
Uživatel
Ano zde vše ok, lehounce tomu rozumím
Nic to nevypisuje.
Cache má načteno:
mod_feed 4 1.03 kb
Konkrétně mod_feed by měl být onen problém, ale data v něm jsou ok. Prostě jak zapnu cache, tak obsah modulů s fuč.
Pokud vypnu cache pouze u modulů tak naskočí na HP, ale na dalších je tam zase prázdno.
Nic to nevypisuje.
Cache má načteno:
mod_feed 4 1.03 kb
Konkrétně mod_feed by měl být onen problém, ale data v něm jsou ok. Prostě jak zapnu cache, tak obsah modulů s fuč.
Pokud vypnu cache pouze u modulů tak naskočí na HP, ale na dalších je tam zase prázdno.
01. bře 2013 16:28 #104724
Odpověď od janik
Uživatel
Řešení: pokud budete mít obdobný problém, pravděpodobně to řeší 3rd aplikace "Simple RSS Feed Reader" jako jediná v zástupu vypadá funkční spolu se zaplou cache.
Pokud přijdete na to, kde by mohl být problém v defaultním správci kanálů při zaplé cache, napište please.
Díky
Pokud přijdete na to, kde by mohl být problém v defaultním správci kanálů při zaplé cache, napište please.
Díky
02. bře 2013 07:37 #104735
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Nemusis instalovat dalsi rozsireni. Resil jsem stejny problem a Joomla ma tento bug v sobe uz asi rok a nikdo to neopravuje. Nekdo tady na forum kdysi daval reseni, ktery funguje. Projdi si tohle a zkopiruj ten kod, ktery tam najdes tam, kam mas uvedeno.
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/47-j...ane-zobrazovat-obsah