Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

VirtueMart a odstranění/vypnutí info hlášek

01. bře 2013 08:17 - 01. bře 2013 08:26 #104688
Dobrý den, rád bych Vás požádal o radu. Je možné někde vypnout to, aby se mi nezobrazovaly info hlášky z VirtueMart? v samotné Joomla mám samozřejmě vypnuté oznamování. Ale po nainstalování VM se zobrazí např.

COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU

A pak při najetí do VM na stránkách to zobrazuje zase pro změnu toto:

Info: Assign the component VirtueMart to a menu item
No payment method has been configurated , please visit www.xxx.com/administrator/index.php?opti...t&view=paymentmethod
No shipment method has been configurated , please visit www.xxx.com/administrator/index.php?opti...&view=shipmentmethod

Nemá to nějakou souvislost s depreceated hláškami, které souvisí s verzí PHP? Je možné to někde vypntou, nebo je třeba požádat správce o to, aby toto někde vypnul? Od správce jsem dnes obdržel email:

Vypnúť zobrazovanie chýb si musíte priamo v .htaccess súbore alebo
vypnutým debug modu v redakčnom systéme
.

Nicméně, v configurations VM mám už defaultně nastavené toto:

Advanced Settings
Enable debugging messages Select to who the debug message are reported No debug

Takže je již nyní třeba upravit jen .htaccess?
Děkuji

Domorodec

01. bře 2013 11:05 #104700
Odpověď od Cony
Moderátor
To ale nejsou chybová hlášení PHP, ale upozornění od VM, konnkrétně že nemáte vytvořenou žádnou položku menu ukazující na VM, a nemáte definovaný žádný způsob dopravy ani platby. Opravte tato nastavení a máte po hláškách, bez nich stejně těžko budete VM provozovat.

01. bře 2013 11:08 #104701
Odpověď od domorodec
Začátečník
Zdravím, to chápu, ale týká se to i této hlášky?

Info: Assign the component VirtueMart to a menu item

To se objevuje na každé straně stránek.

Domorodec

01. bře 2013 11:14 #104704
Odpověď od Cony
Moderátor
Ano, znamená že není vytvořena žádná položka menu odkazující na VM. Prostě vytvořte položku menu Typu Virtuemart - Obchod Virtuemart a hláška bude pryč.

01. bře 2013 11:16 #104705
Odpověď od domorodec
Začátečník
Skvěle, děkuji Vám. :)

Pěkný den.

Domorodec