Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hledám západ východ měsíce
28. úno 2013 21:06 #104672
Potřebuji zobrazovat fáze měsíce, časy východu a západu slunce i měsíce.
nejlépe joomla modul popřípadě, html script atd
Moc díky
nejlépe joomla modul popřípadě, html script atd
Moc díky
28. úno 2013 21:33 #104677
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
02. bře 2013 09:27 #104737
Odpověď od Petr1K
Uživatel
dík za odpověď ale jsem asi v u l a nenašel jsem to tam, pomohl by jsi dík
02. bře 2013 09:37 - 02. bře 2013 09:47 #104739
Odpověď od Bong
Moderátor
To jsou všechny moduly přímo pro Joomlu. Jeden superspeciální, který dělá všechno těžko najdete. Použijte jich tedy více, nebo
zkuste hledat něco nejoomlovského
. Ale myslím, že také nenajdete nic superuniverzálního.
Pro jaký účel chcete tyto informace zobrazovat?
Pro jaký účel chcete tyto informace zobrazovat?
02. bře 2013 10:02 #104741
Odpověď od Petr1K
Uživatel
hledám západ a východ měsíce a slunce pro myslivce resp ho potřebuji umístit přímo na jejich web.
Myslivec může lovit určitou zvěř hodinu před a hodinu po východu slunce. Východ měsíce popřípadě jeho fáze je ještě důležitější informace ohledně osvětlení měsícem během noci.
dík za pomoc
Myslivec může lovit určitou zvěř hodinu před a hodinu po východu slunce. Východ měsíce popřípadě jeho fáze je ještě důležitější informace ohledně osvětlení měsícem během noci.
dík za pomoc
02. bře 2013 11:15 - 02. bře 2013 11:38 #104743
Odpověď od Bart
Moderátor
Kvalitních modulů pro počasí (nebo přímo pro to, co potřebujete není). Velmi dobré zkušenosti mám s webem
AccuWeather.com
, který tahá velmi kvalitní a spolehlivá data, především o počasí (ověřoval jsem to několikrát). Navíc na tomto webu nejvíce oceňuji i to, že má data i pro malé obce (ve většině případů).
Zapád a výhod je např. zde .
Myslím si, že to nemusí být zrovna modul, stačilo by nějak šikovně vložit vygenerovaný kod z AccuWeather do stránek (ještě jsem to nějak moc neověřoval, jestli to jde takto, ale existuje doplněk pro Firefox , takže to nějak musí jít). Data by měla jít tahat přinejmenším přes XML výstup, což je hodně mocný programovací jazyk - stačilo by si nechat takový modul naprogramovat (a nemuselo by to být tak drahé cca 500-1000 Kč).
www.accuweatherglobal.com/demo.php#extras (placené bohužel...)
www.accuweather.com/cs/downloads
nebo se nějak domluvit a tahat to udtud:
www.cmmj.cz/Informace-pro-myslivce/Vycho...slunce-a-mesice.aspx
Zapád a výhod je např. zde .
Myslím si, že to nemusí být zrovna modul, stačilo by nějak šikovně vložit vygenerovaný kod z AccuWeather do stránek (ještě jsem to nějak moc neověřoval, jestli to jde takto, ale existuje doplněk pro Firefox , takže to nějak musí jít). Data by měla jít tahat přinejmenším přes XML výstup, což je hodně mocný programovací jazyk - stačilo by si nechat takový modul naprogramovat (a nemuselo by to být tak drahé cca 500-1000 Kč).
www.accuweatherglobal.com/demo.php#extras (placené bohužel...)
www.accuweather.com/cs/downloads
nebo se nějak domluvit a tahat to udtud:
www.cmmj.cz/Informace-pro-myslivce/Vycho...slunce-a-mesice.aspx