Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nelze zapisovat do logs v J 2.5
27. úno 2013 21:08 #104636
Prosím o pomoc, stále se mi ukazuje v právu složek ze složka logs nelze zapisovat přitom práva mám nastaveny na 777, v globálním nastavení mám /logs, ale stále nejde a tím pádem mi nejdou nahrávat moduly.
Děkuji
za pomoc
Děkuji
za pomoc
27. úno 2013 21:29 - 27. úno 2013 21:32 #104637
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Cesta se zadává většinou absolutně, a je velmi pravděpodobné, že /logs je špatně.
Cestu (část cesty) k tmp a logs můžete "okoukat" třeba z backendu: Stránky > Systémové informace > Informace o PHP (třeba z hodnoty SCRIPT_FILENAME nebo doc_root nebo open_basedir)
Cestu (část cesty) k tmp a logs můžete "okoukat" třeba z backendu: Stránky > Systémové informace > Informace o PHP (třeba z hodnoty SCRIPT_FILENAME nebo doc_root nebo open_basedir)
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: peter
27. úno 2013 22:19 #104638
Odpověď od peter
Začátečník
Díky moc pomohlo to, a můžu se jen zeptat umíš taky jomsocial?
28. úno 2013 04:16 #104639
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
co s jomsocial potrebujete?
Joomla! pro každého
28. úno 2013 09:24 #104642
Odpověď od peter
Začátečník
Díky moc, potřebuji 2 věci, aby při registraci si rovnou uživatelé mohli zvolit i do které skupiny se chtějí registrovat a tím pádem po registraci by se tam hned objevili.
A ta druhy jestli jde když jste ve skupinách aby se ti uživatelé zobrazovali ne na boku ale na stránce skupiny normálně v obsahu se základními popisky včetně foto.
to samé aby šlo udělat top uživatelé aby se zobrazovali na úvodní strance v obsahu.
Děkuji předem moc.
A ta druhy jestli jde když jste ve skupinách aby se ti uživatelé zobrazovali ne na boku ale na stránce skupiny normálně v obsahu se základními popisky včetně foto.
to samé aby šlo udělat top uživatelé aby se zobrazovali na úvodní strance v obsahu.
Děkuji předem moc.