Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Anketa pro Joomlu

27. úno 2013 17:30 #104630
Anketa pro Joomlu od Roice
Uživatel
Ahoj,
koukal jsme že se to tu už řešilo, bohužel bez odpovědi. Požádal bych Vás o radu existuje plugin do joomly který by produkoval ankety tak jak je zná většina lidí (Otázka a několik odpovědí, na které když se klikne tak se započítá hlas) něco jako je na blueboard.cz. Zároveň aby to bylo zdarma nebo za rozumný pěníz (do 10$).
Už jsem vyzkoušel několik anketních pluginů z extensions.joomla.org ale bez úspěchu. Nejvíc se mi líbili ankety od Core Design, ale tam je cena naprosto mimo realitu, zadarmoty tam je Vk Poll, ale ten se mi nepodařilo rozeběhnout.
Předem díky za pomoc, je to taková blbost, ale asi jsem blbě hledal. Nemáte někdo zkušenost s konkrétním systém.

PS.: Ten popis ankety berte s rezervou, je to spíš protože během hledání, jsem narazil na spoustu balastu co se tvářilo jako anketní systém a dost možná na začátku to tak mělo být, ale ve finále z toho byl nepoužitelný moloch s podivnými funkcemi.

Považujte mne za diletanta a rejpala, budeme pak mít jednoduší komunikaci ;).

27. úno 2013 17:42 - 28. úno 2013 09:09 #104632
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Roice

28. úno 2013 08:48 #104640
Odpověď od Daniel Rataj
Uživatel

Nejvíc se mi líbili ankety od Core Design, ale tam je cena naprosto mimo realitu

Mini Polls plugin je zadarmo. Pouze updaty jsou chvilku jen pro členy, přibližně o měsíc později dostupné také volně. A tak si můžeš stáhnout volně dostupnou verzi a mít radost :)

28. úno 2013 09:43 #104644
Odpověď od Roice
Uživatel
Bong: Moc díky u AcePools jsem se zaleknul úvodních obrázků, že by to dotyčný neuměl ovládat a radši jsem to ani nevyzkoušel :D. Moje blbost, jdu testovat. Ještě jednou moc díky.
Kdyby jste tu dostal dolar za každé poděkování jste milionář.

Považujte mne za diletanta a rejpala, budeme pak mít jednoduší komunikaci ;).