Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Problém s Joom!Fish
26. úno 2013 11:41 #104573
Dobrý den,
Mám problém s komponentou na vícejazyčný obsah - Joom!Fish. Zkoušel jsem vše a nevím jak dál, tedy prosím o případnou radu odborníků. Vše funguje jak mám, jen kromě této komponenty. Pokud chci přeložit jakoukoliv část webu do jiného jazyka zobrazí se mi v Joom!Fish daná "překladová" obrazovka chybně - viz. obrázek:
Screen obrazovky
Mám hosting na banan.cz ; jedná se o můj web paintball-pujcovna.cz.; verze joomly 2.5.9. a Joom!Fish 2.5.1.
Nevím kde je problém, zkoušel jsem i reinstalaci a nic. Na Banánu mám přitom ještě jeden web (byť verze J1.5) a na té mě Joom!Fish odpovídající dané verzi bez problémů běží...
Díky za případnou radu
Mám problém s komponentou na vícejazyčný obsah - Joom!Fish. Zkoušel jsem vše a nevím jak dál, tedy prosím o případnou radu odborníků. Vše funguje jak mám, jen kromě této komponenty. Pokud chci přeložit jakoukoliv část webu do jiného jazyka zobrazí se mi v Joom!Fish daná "překladová" obrazovka chybně - viz. obrázek:
Screen obrazovky
Mám hosting na banan.cz ; jedná se o můj web paintball-pujcovna.cz.; verze joomly 2.5.9. a Joom!Fish 2.5.1.
Nevím kde je problém, zkoušel jsem i reinstalaci a nic. Na Banánu mám přitom ještě jeden web (byť verze J1.5) a na té mě Joom!Fish odpovídající dané verzi bez problémů běží...
Díky za případnou radu
26. úno 2013 12:00 #104576
Odpověď od Cony
Moderátor
Zapněte si v konfiguraci Joomly Hlášení chyb na maximum, zobrazí se nějaká chyba.
OT: s Banán hosting mám v podstatě jen negativní zkušenosti.
OT: s Banán hosting mám v podstatě jen negativní zkušenosti.
Poděkovali: Honza Halík
26. úno 2013 12:38 #104581
Odpověď od Cony
Moderátor
Podle
fóra JoomFish
to je pravděpodobně chyba, která se projevuje na PHP 5.2, pokud máte možnost povýšit na 5.3, zkuste to, pokud ne, zkuste napsat přímo na JoomFish.
Poděkovali: Honza Halík
26. úno 2013 12:39 #104582
Odpověď od Honza Halík
Uživatel
Děkuji z radu, udělám to tedy tak.
Pěkný den přeji
Pěkný den přeji