Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hlavní články pod jednotlivými položkami menu
25. úno 2013 16:22 #104536
ahoj hraju si celý víkend s joomlou )nikdy předtím jsem s ní nedělal) a řeším problém.Pokud označím článek jako hlavní zobrazuje se mi ve všech odkazech v menu tzn. jak v domů,tak v historii atd.....Jde mi o to aby každá položka menu měla vlastní článek na hlavní stránce )jak na to na podstránkách jsem snad přišel)
Díky Radek
SDH Radějovice
a ještě jeden dotaz nějaký modul či něco podobného,který se dá pužít na novinky,aniž by se zobrazovaly v ostatních stránkách
Díky Radek
SDH Radějovice
a ještě jeden dotaz nějaký modul či něco podobného,který se dá pužít na novinky,aniž by se zobrazovaly v ostatních stránkách
25. úno 2013 16:46 - 25. úno 2013 16:50 #104539
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Položka menu nemá článek, tedy nemůže mít ani článek přiřazen na hlavní stránce.
Existuje několik typů položek menu, každý je na něco trochu jiného. Články označené jako hlavní se zobrazují pouze na typu položky menu Blog hlavní stránky. Jestliže máte i výchozí položku webu a položku historie typu: Články » Hlavní články, budou se vám články označené jako hlavní zobrazovat na obou.
Pro aktuality máte přímo v Joomle moduly: Aktuality nebo Články - Upoutávka. Stačí si vybrat...
Existuje několik typů položek menu, každý je na něco trochu jiného. Články označené jako hlavní se zobrazují pouze na typu položky menu Blog hlavní stránky. Jestliže máte i výchozí položku webu a položku historie typu: Články » Hlavní články, budou se vám články označené jako hlavní zobrazovat na obou.
Pro aktuality máte přímo v Joomle moduly: Aktuality nebo Články - Upoutávka. Stačí si vybrat...
25. úno 2013 17:24 #104547
Odpověď od Velitel
Začátečník
Já neví m jestli si rozumíme jde o to,když kliknu třeba na domů chci mít na stránce cosi napsáno,když kliknu na historii,taktéž,ale něco jiného samozřejmě,když kliknu na podmenu historie tedy 1928-1939 taktéž jiný text...atd
25. úno 2013 17:26 #104548
Odpověď od Velitel
Začátečník
eventuelně zdali se dá nějak pozměnit menu,třeba jiným modulem či????
25. úno 2013 17:41 #104549
Odpověď od Bong
Moderátor
Jak si nastavíte, tak to bude fungovat. Žádné speciální rozšíření nepotřebujete a ani vám nepomůže. Změňte si typ položky menu tak jak potřebujete. Taktéž články si zařaďte dle potřeby do příslušných kategorií. Seznamte se se základy ovládání a nastavení Joomly.
Typ položky menu můžete použít:
Archivované články
Jeden článek
Seznam všech kategorií
Blog kategorie
Seznam kategorie
Hlavní články
Vyzkoušejte co který typ umí a myslím, že vám to bude brzo jasné...
Typ položky menu můžete použít:
Archivované články
Jeden článek
Seznam všech kategorií
Blog kategorie
Seznam kategorie
Hlavní články
Vyzkoušejte co který typ umí a myslím, že vám to bude brzo jasné...