Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Oblíbené Registrace hostesek
25. úno 2013 10:38 #104507
Dobrý den,
poradí mi někdo jakou použít komponentu aby se mohli na webu on line registrovat hostesky?
V podstatě potřebuji jen to aby při registraci mi mohli zadat více informací o sobě (jako míry, velikost bot, jaké umí jazyky, byliště a zadat dvě fotografie).
Taky by bylo fajn kdyby se pak ten jejich profil mohl zobrazovat po schválení administratátora.
Nenapadá vás nějaká ověřená komponenta? Samozřejmě i placená.
Velmi děkuji
www.keyhostesky.cz Joomla 2,5
Zkoušela jsem JoomlaSocial a Fabrik formuláře, ale není to uplně ono.
poradí mi někdo jakou použít komponentu aby se mohli na webu on line registrovat hostesky?
V podstatě potřebuji jen to aby při registraci mi mohli zadat více informací o sobě (jako míry, velikost bot, jaké umí jazyky, byliště a zadat dvě fotografie).
Taky by bylo fajn kdyby se pak ten jejich profil mohl zobrazovat po schválení administratátora.
Nenapadá vás nějaká ověřená komponenta? Samozřejmě i placená.
Velmi děkuji
www.keyhostesky.cz Joomla 2,5
Zkoušela jsem JoomlaSocial a Fabrik formuláře, ale není to uplně ono.
25. úno 2013 10:49 #104508
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
Má někdo z touto komponentou zkušenosti?
www.rsjoomla.com/joomla-extensions/joomla-form.html
www.rsjoomla.com/joomla-extensions/joomla-form.html
25. úno 2013 12:07 #104510
Odpověď od Cony
Moderátor
Stačí jen
prohledat fórum
.
Poděkovali: Avadesign
25. úno 2013 12:18 #104511
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
chtěla jsem spíše doporučit, kdo má jaké zkušenosti, to že RSform jsou asi dobrý je jasný ale jestli nejsou jiné komponenty..
25. úno 2013 12:27 #104513
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, jde o to předem přesně vědět jak se bude pracovat s daty:
1) jestli jde jen o registraci, pak asi nejlépe využít formulářovou komponentu - rsform, chronoform - prostě si vytvořím formulář přesně podle představ
2) pokud jde ale o to, že by se ty modelky měly přihlašovat do systému a nebo, že by se jim měl zobrazovat profil a dále by se s tím mělo pracovat, pak asi opravdu nezbývá nic jinýho než použít komponentu typu joomsocial, atd.
1) jestli jde jen o registraci, pak asi nejlépe využít formulářovou komponentu - rsform, chronoform - prostě si vytvořím formulář přesně podle představ
2) pokud jde ale o to, že by se ty modelky měly přihlašovat do systému a nebo, že by se jim měl zobrazovat profil a dále by se s tím mělo pracovat, pak asi opravdu nezbývá nic jinýho než použít komponentu typu joomsocial, atd.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Avadesign
25. úno 2013 12:36 #104514
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
Velice děkuji.
Do systému se už potom přihlašovat nebudou, to by tomu daly na zadek tak leda )))) to jim nedovolíme ))
no ale právě aby se mi potom zobrazil v okleštěné míře jejich profil. Jméno, věk, co umí za jazyky a fotky. Já ale věřím že ty RSforms mají hodně pluginů a že to s nim pujde nějak propojit. V nejhorším hotl budu ty vybrané holky dávat ručně.
Navíc RSforms jsou za příjemnou cenu a zdají se být velmi solidní. Jdu to testovat.
Do systému se už potom přihlašovat nebudou, to by tomu daly na zadek tak leda )))) to jim nedovolíme ))
no ale právě aby se mi potom zobrazil v okleštěné míře jejich profil. Jméno, věk, co umí za jazyky a fotky. Já ale věřím že ty RSforms mají hodně pluginů a že to s nim pujde nějak propojit. V nejhorším hotl budu ty vybrané holky dávat ručně.
Navíc RSforms jsou za příjemnou cenu a zdají se být velmi solidní. Jdu to testovat.