Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Oblíbené Registrace hostesek

25. úno 2013 10:38 #104507
Registrace hostesek od Avadesign
Návštěvník
Dobrý den,
poradí mi někdo jakou použít komponentu aby se mohli na webu on line registrovat hostesky?
V podstatě potřebuji jen to aby při registraci mi mohli zadat více informací o sobě (jako míry, velikost bot, jaké umí jazyky, byliště a zadat dvě fotografie).
Taky by bylo fajn kdyby se pak ten jejich profil mohl zobrazovat po schválení administratátora.
Nenapadá vás nějaká ověřená komponenta? Samozřejmě i placená.
Velmi děkuji
www.keyhostesky.cz Joomla 2,5
Zkoušela jsem JoomlaSocial a Fabrik formuláře, ale není to uplně ono.

25. úno 2013 10:49 #104508
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
Má někdo z touto komponentou zkušenosti?
www.rsjoomla.com/joomla-extensions/joomla-form.html

25. úno 2013 12:07 #104510
Odpověď od Cony
Moderátor
Stačí jen prohledat fórum .
Poděkovali: Avadesign

25. úno 2013 12:18 #104511
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
chtěla jsem spíše doporučit, kdo má jaké zkušenosti, to že RSform jsou asi dobrý je jasný ale jestli nejsou jiné komponenty..

25. úno 2013 12:27 #104513
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, jde o to předem přesně vědět jak se bude pracovat s daty:

1) jestli jde jen o registraci, pak asi nejlépe využít formulářovou komponentu - rsform, chronoform - prostě si vytvořím formulář přesně podle představ
2) pokud jde ale o to, že by se ty modelky měly přihlašovat do systému a nebo, že by se jim měl zobrazovat profil a dále by se s tím mělo pracovat, pak asi opravdu nezbývá nic jinýho než použít komponentu typu joomsocial, atd. :-(

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Avadesign

25. úno 2013 12:36 #104514
Odpověď od Avadesign
Návštěvník
Velice děkuji.
Do systému se už potom přihlašovat nebudou, to by tomu daly na zadek tak leda :-))))) to jim nedovolíme :-)))
no ale právě aby se mi potom zobrazil v okleštěné míře jejich profil. Jméno, věk, co umí za jazyky a fotky. Já ale věřím že ty RSforms mají hodně pluginů a že to s nim pujde nějak propojit. V nejhorším hotl budu ty vybrané holky dávat ručně.
Navíc RSforms jsou za příjemnou cenu a zdají se být velmi solidní. Jdu to testovat.