Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Zobrazení slova "ČLÁNKY" - skrýt, ale jak

21. úno 2013 10:00 #104364
1) Prosím, nevím jak skrýt slovo ČLÁNKY na této stránce
profialarms.cz/component/content/article...eceni-rodinneho-domu

Zkoušel jsem vše, ale nenašel kde nastavit aby to zmizelo. Je to vlastní html modul - pokračovat je odkaz na článek.

Šablona BT Arise

2) Seo servis mi hlásí nevyplnění autora, ale povolenýho ho mám i v souboru configuration.php je nastaven na 1, Tak už taky nevím.

Předem díky.

21. úno 2013 10:20 #104368
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2537093#p2965220 :
zkuste:

Go to menu manager, go to options (button on top right), there is an option "Show Page Heading" and it probably already set to "NO". Just set it to YES and save. Then back to "NO" and save again.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

21. úno 2013 10:25 #104369
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
pro případné "neangličtináře", v češtině:
Nabídky > Správce nabídek
Možnosti (ikona vpravo nahoře)
Zobrazit titulek stránky ( "přeuložení": Ano +uložit; Ne +uložit )

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

21. úno 2013 10:32 #104370
Odpověď od Filhaus
Začátečník
Super, díky, pomohlo. Už je to vpořádku. A teď jestli někdo poradí s ad 2?

21. úno 2013 10:40 #104371
Odpověď od Bong
Moderátor
Zobrazení autora musí podporovat i šablona, navíc se autor zobrazuje u článků. Pokud požadavkům nějakého seo servisu tak věříte, můžete si autora zapsat přímo do souborů šablony. Ale vliv této informace se odrazí jen na "hodnocení" seo, vyhledávače a návštěvníci to mají na háku.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

21. úno 2013 10:47 #104374
Odpověď od Filhaus
Začátečník
Ok, díky za info, nebudu to řešit...