Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Ako správne urobiť manual update Joomleague
20. úno 2013 23:14 #104350
Dobrý večer,
Chcel som pridať fotky jednotlivých hráčov v Joomleage 2.0.X ale bohužiaľ neviem z akého dôvodu sa nezobrazujú po nahraní na server u jednotlivých hráčov v zostave. Po rozličnom testovaní skúšaní kopírovania som sa rozhodol pre zúfalý krok a natvrdo v moduloch som odinštaloval staršiu verziu Joomleague a nainštaloval novú a zrazu sa obrázky začali zobrazovať.
Tu mi ale vznikol druhotný problém a to ten, že mi zrušilo zobrazovanie hlavného menu Ďalšie škody som radšej ani nepátral.
Takže viem že toto je cesta a aktualizácia je to správne riešenie, ale neviem ako urobiť manuálny update z gitu ( gitorious.org/joomleague/joomleague/commits/2.0.0 ) tak aby to bolo celé v poriadku.
Prosím kto s tým má skúsenosť ako správne postupovať? Čo kam treba nakopírovať?
Ďakujem za odpoveď.
Chcel som pridať fotky jednotlivých hráčov v Joomleage 2.0.X ale bohužiaľ neviem z akého dôvodu sa nezobrazujú po nahraní na server u jednotlivých hráčov v zostave. Po rozličnom testovaní skúšaní kopírovania som sa rozhodol pre zúfalý krok a natvrdo v moduloch som odinštaloval staršiu verziu Joomleague a nainštaloval novú a zrazu sa obrázky začali zobrazovať.
Tu mi ale vznikol druhotný problém a to ten, že mi zrušilo zobrazovanie hlavného menu Ďalšie škody som radšej ani nepátral.
Takže viem že toto je cesta a aktualizácia je to správne riešenie, ale neviem ako urobiť manuálny update z gitu ( gitorious.org/joomleague/joomleague/commits/2.0.0 ) tak aby to bolo celé v poriadku.
Prosím kto s tým má skúsenosť ako správne postupovať? Čo kam treba nakopírovať?
Ďakujem za odpoveď.
20. úno 2013 23:34 #104351
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Prostě komponentu, moduly a pluginy přeinstalujte posledními verzemi:
joomleague.net/joomleague/download/viewcategory/2416-2-0
Instalace (přeinstalace) je stejná, jako u jiných rozšíření přes Správce rozšíření. Také si zkontrolujte JoomLeague - Administrace - JoomLeague - Správce aktualizačních souborů, zda máte vše aktualizováno.
Nebo udělejte čistou instalaci. Tedy zazálohujte data z Joomleague, třeba exportem, odinstalujte všechny komponenty, moduly a pluginy související s JoomLeague a následně si vše nainstalujte v poslední verzi a importujte data.
Instalace (přeinstalace) je stejná, jako u jiných rozšíření přes Správce rozšíření. Také si zkontrolujte JoomLeague - Administrace - JoomLeague - Správce aktualizačních souborů, zda máte vše aktualizováno.
Nebo udělejte čistou instalaci. Tedy zazálohujte data z Joomleague, třeba exportem, odinstalujte všechny komponenty, moduly a pluginy související s JoomLeague a následně si vše nainstalujte v poslední verzi a importujte data.
Poděkovali: Tony
21. úno 2013 08:05 #104352
Odpověď od Tony
Začátečník
Ďakujem za odpoveď, z tohto odkazu sa mi podaril urobiť Download po prvý krát, je to limitované na 100 downloads.
Bohužiaľ po upgrade verzie mi zobrazovanie fotografií hráčov i tak nefunguje. :dry:
Iné opravy vidím a sú v poriadku.
Bohužiaľ po upgrade verzie mi zobrazovanie fotografií hráčov i tak nefunguje. :dry:
Iné opravy vidím a sú v poriadku.
21. úno 2013 08:29 #104353
Odpověď od Bong
Moderátor
Víte, z vašeho popisu netuším co jste dělal,co děláte a co vám vlastně nefunguje. Napište vaši verzi Joomly, JoomLeague,... a přidejte odkaz na stránky s chybou...
21. úno 2013 09:08 - 21. úno 2013 09:13 #104356
Odpověď od Tony
Začátečník
Ďakujem za odpoveď Bong.
Ospravedlňujem sa že som sa nevyjadril dobre.
Chyba č. 1 - miesto fotografie u mena Marek Pojezdal sa zobrazuje iba Placeholder www.puchovskyfutbal.eu/index.php/supiska-u13
Chyba č. 2 - chýba fotografia Marek Pojezdal
www.puchovskyfutbal.eu/index.php/supiska...13/40-marek-pojezdal
Samozrejme fotografiu v Backende mám nahranú.
ge.tt/9ZmPb2Z/v/0?c
Ak budete mať nápad čo s tým, budem za to veľmi rád.
Joomla je 2.5.9
PS: Prečo nie je možné nahrať prílohu do príspevku na fóre?
Ospravedlňujem sa že som sa nevyjadril dobre.
Chyba č. 1 - miesto fotografie u mena Marek Pojezdal sa zobrazuje iba Placeholder www.puchovskyfutbal.eu/index.php/supiska-u13
Chyba č. 2 - chýba fotografia Marek Pojezdal
www.puchovskyfutbal.eu/index.php/supiska...13/40-marek-pojezdal
Samozrejme fotografiu v Backende mám nahranú.
ge.tt/9ZmPb2Z/v/0?c
Ak budete mať nápad čo s tým, budem za to veľmi rád.
Joomla je 2.5.9
PS: Prečo nie je možné nahrať prílohu do príspevku na fóre?
21. úno 2013 09:32 #104359
Odpověď od karel
Začátečník
To že máte foto u hráče neznamená, že se zobrazí v soupisce. Stává se to většinou v případě, že vytvoříte základní profil hráče, pak ho přidáte do týmu a až následně v jeho základním profilu přidáte fotografii. Ta se automaticky nenatáhne do profilu hráče v soupisce.
Podívejte se v adminu na přiřazené hráče jestli tam máte fotografii. Pokud ne, tak je chyba odhalena a je nutné přiřadit fotografii ještě zde.
Podívejte se v adminu na přiřazené hráče jestli tam máte fotografii. Pokud ne, tak je chyba odhalena a je nutné přiřadit fotografii ještě zde.
Poděkovali: Tony