Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité problém s One Page Checkout VirtueMart 2

20. úno 2013 20:56 #104343
Odpověď od Linelabcz
Admin
Pokud se obrátíš na podporu Linelab.org napíšeš rovnou mě. Můžeš psát česky.

20. úno 2013 21:00 #104345
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Já měl namysli jinou českou firmu, kde čekám na odpovědi i 14 dní. řešení žádné, ale věci od nich stojí nekřesťanské peníze :(

21. lis 2013 21:03 #112807
Odpověď od kalabek
Uživatel
Mám stejný problém :(
Šablona od Gavick - gk_storebox. Nefunguje tlačítko potvrdit objednávku a při přepínání způsobu dopravy se nepřepočítává aktuálně cena v košíku. Použit One Page Checkout. Zdejší řešení nepomáhá :(
Díky za každou pomoc.

21. lis 2013 22:09 #112808
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
nakonec sem vše vyřešil podobným rozšířením od bratrů na slovensku. Koupil jsem komponentu od rupostel.com a naprostá spokojenost. Chlapci to aktualizují a je s nima řeč.

21. lis 2013 22:39 #112809
Odpověď od Linelabcz
Admin
V tom je ten rozdíl, oni aktualizovat musí protože mají komponentu a při každé aktualizaci virtuemart se děsí co zase nepojede, musí překládat administraci, doplňovat hromady platebních a dopravních metod, aby to bylo vubec použitelné. Potom tráví mnoho hodin denně supportem. My máme lehký plugin a téměř neaktualizujeme, protože plugin funguje. :) A je responzivní, proto běží i na mobilních platformách.

Co se týče komunikace, forum.virtuemart.net/index.php?topic=99418.0 ani www.linelab.org/helpdesk/ odpovídáme na vše včetně mailů. Takže přestante už konečně brečet zde do fóra, že svámi nikdo nekomunikuje a napište přímo těm českým firmám, na které si tady stále dokola stežujete. ( Linelab a Artio )

Gratuluji k rupostel, váš přechozí post v tomto vlákně je starý devět měsíců.

21. lis 2013 22:54 #112810
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Na takové kidy snad nemá smysl ani reagovat. Člověk chce v dobré víře něco doporučit a hned se po něm vozí.