Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité problém s One Page Checkout VirtueMart 2

20. úno 2013 11:29 #104280
problém s One Page Checkout VirtueMart 2 od ma®vays
Návštěvník
Ahoj všem.
Rozhodl jsem se vyzkoušet od linelabu tento plugin. Když jej ale nainstaluji a nahraji data na ftp, tak nefunguje odesílací tlačítko a nemůžu dokončit objednávku. Nezkoumal jsem, čím to můž být, ale tipuji že to bude mít spojitost se šablonou od GK kterou jsem byl nucen použít a už nikdy více :)

Tak jsem vzal ze souboru šablony část kodu, která má nastarost toto tlačítko a zaměnil jej v souboru od linelabu. světe div se, funguje jak má . . . . pouze má jeden vedlejší účinek . . . . NEZAPOČÍTÁVÁ A NEZOBRAZUJE POPLATEK U DOPRAVY. Ale poplatky u plateb jsou nedotčeny.

Přiložím zip. složku "cart" ze šablony GK a pak složku cart, kterou to mám přehrát z onepage. Můžete mi prosím někdo zkusit ze šablony vzít kod tlačítka a vložit do šablony GK. Když to dělám já, tak evidntně nesprávně a pak mi nefunguje ten příplatek az dopravu :(

www.evernote.com/shard/s296/sh/c5683b88-...9def7832898fee8a9c0f

web na kterém to jede je: luro.eu

20. úno 2013 11:44 #104282
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tak mě napadla ještě jedna věc. zkusil jsem teď nahodit ty soubory a plugin linelabu tak, jak je v návodu. tlačítko na odeslání nefunguje nikde, ale kupodivu v některých prohlížečích nefunguje ani to poštovné.
správně se to chová v chrome a maxthonu.
ale safari, ie, opera ani firefox mi tu cenu poštovného nezobrazí, ani nezapočítávají :(

20. úno 2013 11:59 - 20. úno 2013 12:06 #104285
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
IE8 cenu zobrazuje i započítává

JS error:
Uncaught TypeError: Cannot call method 'setAttribute' of null

luro.eu/cart řádek 262 >> document.id('system-message-container').setAttribute('style','display:none');

V dokumentu prvek s id="system-message-container" není - co s tím uděláš ;) ? (porovnat šablony...)¨

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

20. úno 2013 12:09 #104287
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
takže problém s cenou dopravy jsem vyřešil. chtělo to jen trochu poupravit nastavení přímo ve VM. Jen je mi záhadou, že si to každý z prohlížečů vzalo podle sebe a jinak.

ted už jen to tlačítko a ten JS error :)

20. úno 2013 12:35 #104288
Odpověď od ma®vays
Návštěvník

karel0 napsal: JS error:
Uncaught TypeError: Cannot call method 'setAttribute' of null

luro.eu/cart řádek 262 >> document.id('system-message-container').setAttribute('style','display:none');

V dokumentu prvek s id="system-message-container" není - co s tím uděláš ;) ? (porovnat šablony...)¨

tak tohle je pro mě španělská vesnice :( všechno to odkazuje na mootools-core.js. Samotný system-message-container najdu jen v css a určitě ho tam nikde nemmám display:none.

to už je namě opravu moc velký oříšek. A to ani moc přesně nevím, co to vlastně ovlivnuje . . .

20. úno 2013 12:42 #104290
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tak jsem vyřešil i to motools.js a odesílání. ale opět nějakým kouzlením, než znalostmi. něco mi řeklo, ať zkusím nainstalovat a spustit Danielův System - Core Design Scriptegrator plugin a možná se to spraví. No a stalo se. Ale opět mi unikají souvislosti :(

ted už jen samotný Uncaught TypeError: Cannot call method 'setAttribute' of null