Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phocagallery - úprava administrace
19. úno 2013 19:50 - 19. úno 2013 19:55 #104251
Zdravím,
Má někdo zkušenosti s úpravou modulu ?
Snažím se upravim phoca gallery podle svých představ a celkem jsem zatuhnu u vytvoření kategorie, Potřeboval bych vědět, zda někdo neví kde upravit ten výpis kategorii, potřeboval bych tam zobrazit jen určité kategorie podle ID.
Snažil jsem se upravit select, ale nic se neměnilo asi bude chyba, že měním blbý soubor. Můžete mě někdo nakopnout, jaký soubor změnit ?
Má někdo zkušenosti s úpravou modulu ?
Snažím se upravim phoca gallery podle svých představ a celkem jsem zatuhnu u vytvoření kategorie, Potřeboval bych vědět, zda někdo neví kde upravit ten výpis kategorii, potřeboval bych tam zobrazit jen určité kategorie podle ID.
Snažil jsem se upravit select, ale nic se neměnilo asi bude chyba, že měním blbý soubor. Můžete mě někdo nakopnout, jaký soubor změnit ?
19. úno 2013 20:12 #104253
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Phoca Gallery je komponenta, ke které je možno doinstalovat další moduly zobrazení...
Co a kde tedy chcete zobrazit, co používáte a co vlastně upravujete?
Co a kde tedy chcete zobrazit, co používáte a co vlastně upravujete?
19. úno 2013 20:20 - 19. úno 2013 20:31 #104257
Odpověď od PrCZeK
Uživatel
špatně jsem to napsal, upravuju komponentu, nechci, aby tam bylo tolik možností a tolik kategorií na výběr, takže bych chtěl vypsat jen určité kategorie( omezit na ID v databázi)
Soubor to je phocagalleryc, jen nevím, kde mám upravit soubor na vyrenderování toho listu s kategoriemi.
////úprava
Zkoušel jsem změnit administrator/components/com_phocagallery/models/phocagalleryc/fields/phocagallerycategory.php
přidal jsem k
omezení na id jako and a.id = 1 avšak, změna se projevila ta, že jednoduše se nezobrazí nic. buď nechápu tuhle sql nebo se musí upravit ještě něco, jelikož v phpmyadmin se mi normalně zobrazí výsledky.
Soubor to je phocagalleryc, jen nevím, kde mám upravit soubor na vyrenderování toho listu s kategoriemi.
////úprava
Zkoušel jsem změnit administrator/components/com_phocagallery/models/phocagalleryc/fields/phocagallerycategory.php
přidal jsem k
Code:
//build the list of categories
$query = 'SELECT a.title AS text, a.id AS value, a.parent_id as parentid'
. ' FROM #__phocagallery_categories AS a'
. ' WHERE a.published = 1 '
. ' ORDER BY a.ordering ';
19. úno 2013 22:27 - 19. úno 2013 22:32 #104270
Odpověď od Bong
Moderátor
No já nevím, ale pokud si vyberete položku menu Seznam obrázků, a tam si zvolíte konkrétní kategorii, kterou chcete zobrazit a nastavíte co všechno se má a nemá dále zobrazovat...
20. úno 2013 01:16 #104276
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, SQL dotat tahá všechny kategorie, aby z nich mohl vytvořit strom kategorií (všechny úrovně s pod a nadřazenýma kategoriema), takže určitě nedělat nic s dotazem ale potom změnit funkci pro vytváření stromu (když už teda je to nutný )
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
20. úno 2013 14:29 #104302
Odpověď od PrCZeK
Uživatel
Ahoj, díky přesně tohle hledám, akorát nevím co a kde upravit.