Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Nastavení nabídky (

18. úno 2013 23:27 #104194
Nastavení nabídky ( od abc
Uživatel
Nainstaloval jsem si do J2.5 componentu JCE editor a potřeboval bych ji dostat do položek v nabídce tak, abych ji resp. editaci následně přiřadil nové nabídce. Dík.

18. úno 2013 23:48 #104199
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Popište, čeho chcete dosáhnout. Z popisu (a použité terminologie) to není zřejmé.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

19. úno 2013 00:28 #104200
Odpověď od abc
Uživatel
Chci si ve frontendu umožnit editovat články. Proto chci v beckendu do nabídky user menu vložit novou položku nabídky. Nabídku componenty JCE editoru. Tuto nabídku ale v nabízených položkách zatím nemám. Tak bych ji tam rád dostal...

19. úno 2013 01:09 #104202
Odpověď od Cony
Moderátor
Ale vy nechcete přece editovat editor, chcete editovat článek. Do editace článku se můžete přepnout, pokud jste přihlášen ve frontendu jako uživatel, který má k editaci právo, ikonou vedle nadpisu článku (tedy pokud to Vaše šablona povoluje).
S komponentou JCE to nemá absolutně nic společného - ta jen slouží k nastavení parametrů editoru JCE, který si pro použití musíte nastavit v globální konfiguraci, nebo v profilu uživatele.

19. úno 2013 06:06 #104207
Odpověď od abc
Uživatel
Já chci editovat všechny články, já chci mít seznam všech článků všech uživatelů a ten chci editovat. Ne pouze nějaký jeden.

19. úno 2013 08:37 #104209
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
A chci a chci a chci!!!! Jste jak malé dítě ... Cony vám poradil jasně, co máte udělat, co z toho vám přesně nejde?