Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přihlášování / registrace na web přes Facebook ad.
16. úno 2013 21:14 #104106
Na svůj web se chci nasadit nějaké rozšíření pro přihlašování / registraci skrze Facebook, Twitter, Google účet, atd. V katalogu rozšíření Joomly (JED) jsou tato rozšíření označena pod názven
Authentication - Cloud based
.
Má někdo s těmito rozšířeními nějaké zkušenosti? Mohl by mi nějaké doporučit?
V minulosti jsem něco málo zkoušel. Byl to modul pro přihlašování přes janrain . Bohužel jsem nenašel žádné kvalitní rozšíření pro integrování do Joomly 2.5. Navíc se trochu ztrácím v "poskytovatelech" těchto služeb. Trochu se rozrostly. (Mohl by mi někdo případně doporučit nějakou službu, která toto přihlašování zprostředkovává)?
Děkuji
Má někdo s těmito rozšířeními nějaké zkušenosti? Mohl by mi nějaké doporučit?
V minulosti jsem něco málo zkoušel. Byl to modul pro přihlašování přes janrain . Bohužel jsem nenašel žádné kvalitní rozšíření pro integrování do Joomly 2.5. Navíc se trochu ztrácím v "poskytovatelech" těchto služeb. Trochu se rozrostly. (Mohl by mi někdo případně doporučit nějakou službu, která toto přihlašování zprostředkovává)?
Děkuji
19. úno 2013 22:38 #104271
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
Já připojoval na web pouze přihlášení přes FB, takže na toto používam "Facebook Connect v2.4" (
)
Code:
http://www.saaraan.com