Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

DatsoGallery

16. úno 2013 13:53 - 16. úno 2013 13:54 #104102
DatsoGallery od Ondra
Začátečník
Nevím si teď nějak rady s DatsoGallery, tak snad někdo poradí.
U dvou komponent - Slideshow a TagsCloud je k zobrazení využíváno HTML5, u Tagscloud mám nastaveno... Animace - pomocí HTML5: Ano ale klíčová slova se mi i tak vypisují jako obyčejný text, místo efektní rotující bubliny jako na: této stránce . U Slideshow se už vůbec nezobrazují z vybraných kategorií fotky a dochází stále k načítání.
Tak si říkám zda problém je na straně Joomly a rozšíření DatsoGallery, nebo u mého webhostingu :dry:

web: www.kovarondra.com
Joomla verze: 2.5.9

17. úno 2013 01:07 #104107
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
koukám na tvoje stránky....a normálně vidím kouli slov Tagclouds...muzu si to priblizovat, rotovat...Slideshow taky normalne jede....

bud si tam neco zmenil...nebo pouzivas prohlizec, kterej to nezvlada :)

ja koukam v Chrome 24, Fifefox 18 taky OK, v IE 9 to taky vidim gut....

17. úno 2013 01:38 #104109
Odpověď od Bong
Moderátor
Já se vám divím. Dokážete vytvořit kompletní překlad Datsogallery a nedokážete se zeptat autora, proč mu něco nefunguje? U placených záležitostí je problém, používá je málo lidí, tudíž pravděpodobnost relevantní odpovědi je mizivá.

Tip: pokud jste momentálně atualizoval na poslední verzi (komponentu, pluginy, moduly) , hledejte příčinu v tomto kroku...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

17. úno 2013 07:56 - 17. úno 2013 08:01 #104113
Odpověď od Ondra
Začátečník
Jj, taky mě to pak napadlo, začít to řešit s autorem :lol: jeden problém jsme vyřešili (zapoměl do instalačního balíčku přidat nějaké javaskriptové soubory :whistle: ) ale tím vyvstaly další problémy s modulem od YouJoomla, což jsem dočasně vyřešil downgradem na můvodní verzi DG Slideshow 1.19.

S tím TagsCloud, přesně tak, doporučil mi si pohrát s nastavením, ale je divné že mi to celou dobu fungovalo tak jak jsem to nastavil poprvé. Ani nevím, kdy to začalo zlobit. Jo a taky používám Firefox 18 :silly:

17. úno 2013 12:19 #104131
Odpověď od Bong
Moderátor
:) no na vašich stránkách se mi také zdá vše normální a funkční. Ale léty s DatsoGallery jsem dospěl k názoru, že pokud nainstalovaná verze funguje, je lepší se aktualizacím vyhnout :).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

17. úno 2013 13:15 #104137
Odpověď od tomas hilger
Uživatel
Na rotování obrázků je určen modul DatsoGalleryImageCloud. TagCloud je určen pro textové odkazy