Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

zobrazení blogu kategorie

17. úno 2013 13:09 #104135
Odpověď od tomas hilger
Uživatel

karel0 napsal: Máme Vám poradit, aby jste zkusil změnit šablonu?

( fígle: fotohilger.cz/fotoblog?template=beez5 )

zkuste něco konstruktivnějšího

17. úno 2013 13:13 #104136
Odpověď od karel
Zkušený uživatel

fearman77 napsal: ... Nemohla by to dělat šablona - generovaná v Artisteeru 4 ?? ...

Přijde Vám málo konstruktivní nápad zkusit vyměnit šablonu, ba co víc, kliknout na odkaz, který takovou výměnu představuje?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

17. úno 2013 13:24 #104138
Odpověď od tomas hilger
Uživatel

karel0 napsal:

fearman77 napsal: ... Nemohla by to dělat šablona - generovaná v Artisteeru 4 ?? ...

Přijde Vám málo konstruktivní nápad zkusit vyměnit šablonu, ba co víc, kliknout na odkaz, který takovou výměnu představuje?

Konstruktivnější by mi přišlo spíš poradit jak mou šablonu upravit - kde hledat chybu v generovaných souborech. Tamto co jste navrhnul jsem samozřejmě vyzkoušel jako první - zase takovou lamu ze mě dělat nemusíte..

17. úno 2013 13:38 #104139
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Vím já, co jste zkusil, k jakému závěru jste došel (jestli to jsou všechny články, nebo pořad ne...) a co v návaznosti na to, chcete, když napíšete holé "zkuste něco konstruktivnějšího" ?

"Konstruktivně" se podívejte, jestli se o tom něco nepíše v dokumentaci, a jestli (ne)jste na celém světě sám, kdo řeší stejný "problém", a tuto informaci poskytněte, abychom Vám zase nedávali "málo konstruktivní" rady.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.