Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
zber dát
15. úno 2013 10:01 #104034
Dobrý deň
Chcel by som rozbehnúť zber dát na webe prostredníctvom nejakého formulára, ale zároveň by som potreboval aby sa dáta ukladali do databázy zobrazovali sa na webe v uložených dátach sa dalo vyhľadávať. Zvažoval som použitie nejakého registračného formulára, ale nikde som sa nedočítal, či sa dajú zhromaždené dáta nejako publikovať na webe a či sa v nich dá vyhľadávať. Potreboval by som poradiť či náhodou neexistuje nejaké rozšírenie pre joomlu 2.5.
S pozdravom
Chcel by som rozbehnúť zber dát na webe prostredníctvom nejakého formulára, ale zároveň by som potreboval aby sa dáta ukladali do databázy zobrazovali sa na webe v uložených dátach sa dalo vyhľadávať. Zvažoval som použitie nejakého registračného formulára, ale nikde som sa nedočítal, či sa dajú zhromaždené dáta nejako publikovať na webe a či sa v nich dá vyhľadávať. Potreboval by som poradiť či náhodou neexistuje nejaké rozšírenie pre joomlu 2.5.
S pozdravom
15. úno 2013 10:39 - 15. úno 2013 10:39 #104035
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud použijete formulářovou komponentu, budou většinou údaje uloženy do databáze, nebo alespoň zaslány na email. Data z databáze lze opět na stránkách zobrazit. I na tyto situace autoři formulářových komponent zpravidla pamatují.
Upřesněte co vlastně opravdu chcete. Je docela rozdíl, jestli požadujete vyplnění registračního formuláře například na závody a následné zobrazení přihlášených družstev, nebo když chcete vytvořit databázi řemeslníků a zobrazovat katalog.
Upřesněte co vlastně opravdu chcete. Je docela rozdíl, jestli požadujete vyplnění registračního formuláře například na závody a následné zobrazení přihlášených družstev, nebo když chcete vytvořit databázi řemeslníků a zobrazovat katalog.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. úno 2013 10:48 #104038
Odpověď od Laco
Uživatel
Potrebujem aby technik cez formulár vyplnil nadefinované údaje o zákazníkovy (napr. PC ktoré má na firme, aký je v ňom soft, registračné kódy k softare atď.) a následne keby u toho zákazníka pracoval vedel tieto údaje na webe vyhladať. Samozrejme to pobeží v registrovanej zóne.
15. úno 2013 12:33 #104048
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
tak to neni problem udelat pres kazdou lepsi form. komponentu
Joomla! pro každého