Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery - čeština
12. úno 2013 14:30 #103928
Dobrý den,
Bohužel jsem nucen položit otázku a doufám že mi prominete jsem fakt joomzelenáč. A asi to na toto fórum nepatří, ale zkusím to.
Předem musím poděkovat za to, že tyto stránky fungují. Super práce pánové
A nyní k dotazu. Nainstaloval jsem si Phocu a i další její komponenty. Je super, ale snažil jsem se nalézt nějaký podrobný návod jak ji přepnout a nastavit do češtiny. Ve vašem článku o Phoca Gallery je jen krátká zmínka jak na to, ale z toho jsem to nepochopil - bohužel.
Tak tedy prosím o podrobnější návod kde vzít češtinu a jak ji dostat do Phocy.
Děkuji Vám velice předem.
Bohužel jsem nucen položit otázku a doufám že mi prominete jsem fakt joomzelenáč. A asi to na toto fórum nepatří, ale zkusím to.
Předem musím poděkovat za to, že tyto stránky fungují. Super práce pánové
A nyní k dotazu. Nainstaloval jsem si Phocu a i další její komponenty. Je super, ale snažil jsem se nalézt nějaký podrobný návod jak ji přepnout a nastavit do češtiny. Ve vašem článku o Phoca Gallery je jen krátká zmínka jak na to, ale z toho jsem to nepochopil - bohužel.
Tak tedy prosím o podrobnější návod kde vzít češtinu a jak ji dostat do Phocy.
Děkuji Vám velice předem.
12. úno 2013 14:51 - 12. úno 2013 14:54 #103929
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nejednodušší je použít vyhledávač, třeba takový
Google by vám češtiny našel
.
Češtinu nainstalujete běžným způsobem, jako cokoli jiného.
Sice nepíšete o jakou verzi se vám jedná, ale stáhnete na stránkách www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/14-phoca-gallery
Podotýkám, že čeština funguje automaticky pokud máte v češtině administraci, atd.
Češtinu nainstalujete běžným způsobem, jako cokoli jiného.
Sice nepíšete o jakou verzi se vám jedná, ale stáhnete na stránkách www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/14-phoca-gallery
Podotýkám, že čeština funguje automaticky pokud máte v češtině administraci, atd.
12. úno 2013 14:56 #103930
Odpověď od Jiří
Uživatel
Jde o poslední Phocu a google mi našel jen ini soubor, který mi moc nepomohl. Jelikož jsem nenašel kam do jaké složky to přesně nahrát.
Ale i přesto mockrát děkuji za vaši trpělivost a odpověď.
Ale i přesto mockrát děkuji za vaši trpělivost a odpověď.
12. úno 2013 15:54 - 12. úno 2013 15:58 #103931
Odpověď od Bong
Moderátor
O poslední Phocu 4? Ale ta je určena pro Joomla 3.0, kterou byste pro tvorbu stránek neměl používat a jako začátečník už tuplem ne. Použijte Phoca Gallery 3 a Joomla 2.5.9.
Na z žádném z odkazů, které jsem uvedl výše není INI soubor.
Na z žádném z odkazů, které jsem uvedl výše není INI soubor.
12. úno 2013 15:59 #103933
Odpověď od Jiří
Uživatel
Omlouvám se za desinformace jde o verzi Phocy 3.2.3 a Joomlu 2.5.9.
Tímto bych tuto záležitost uzavřel, protože předchozí vaše odpověď problém vyřešila a ještě jenou Vám velice děkuji.
S pozdravem Pilbauer.
Tímto bych tuto záležitost uzavřel, protože předchozí vaše odpověď problém vyřešila a ještě jenou Vám velice děkuji.
S pozdravem Pilbauer.