Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

po obnove akeebou

09. úno 2013 13:53 #103786
po obnove akeebou od wampec
Začátečník
ahoj,
mam malinky problem. Je to spis otravne, nez vylozene zavazny problem. Po obnove akeebou se musim do administrace prihlasovat nadvakrat??? Nevite nekdo, cim je to zpusobene??

09. úno 2013 15:57 #103790
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkoušel jste hledat? Tady se o něčem podobném píše: forum.joomla.org/viewtopic.php?t=558305

Opravdu máte J2.5? Aktuální verze? Tou obnovou myslíte co? Kompletní obnovení na stejný web, nebo nějaký přesun?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. úno 2013 16:03 #103794
Odpověď od wampec
Začátečník
ano, mam J2.5, aktualni verzi a obnovoval jsem na stejny web...

10. úno 2013 22:35 #103853
Odpověď od Cony
Moderátor
Nepřesměruje Vás něco, nějaký plugin nebo pod. Tím myslím, nepřihlašujete se na example.com, a po druhé na www.example.com ? Při obnově Akeebou jste vyplňoval položku s adresou stránek?

11. úno 2013 10:34 #103870
Odpověď od Tomáš Rous
Začátečník
můj tip je nevymazaná cache

11. úno 2013 10:48 - 11. úno 2013 11:09 #103871
Odpověď od Bart
Moderátor
Měl jsem nedávno stejný problém. Přemísťoval jsem web jinam. Záloha a obnovení bylo v pohodě. Jakmile jsem se chtěl ale do administrace přihlásit, tak byl menší problém.
Po zadání přihlašovací formuláře, www.neco.cz/administrator/ , vyplnění přihlašovacích údajů a potvrzení vstupu se mi web přesměroval na hlavní stránku, www.neco.cz/index.php . Pokud jsem zadal znovu přihlašovací formulář (a případně znovu vyplnil údaje - nebylo potřeba vždy), tak mě správně přihlašovací formulář přesměroval do administrace Joomly.
Projel jsem celý web Akeeba Admin Tools Pro (vyčistil a pohrál si chmod) a je to v pohodě. Snad to pomůže :).

Jinak Cache Cleaner je taky dobrá sranda. Existuje ve free i pro verzi. Používám zatím free verzi, ale zvažuji jeho koupi, je fakt výborný. Když porovnávám co dokáže v placené verzi, tak se mi určitě vyplatí.