Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
moduly
07. úno 2013 21:33 #103694
ahoj,tak zkouším přejít z 1.5 na 2.5 a narazil jsem na problém s modulama. v administraci se mi nezobrazují všechny moduly (banner, footer...) co jsou v origo instalaci na servru (český hosting), nahraných je 24 a zobrazených pouze11,takže když nahraju novou šablonu tak se mi nic nezobrazí. googloval jsem zleva doprava a nic nenašel. taky zkouším cvičně nainstalovat 2.5 na endoru a nedostanu se dál než k výběru jazyka.co s tím? 1.5 mi fungovali bez problému všude
07. úno 2013 21:42 #103695
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
... ony moduly jsou přiřazeny k nějakým pozicím, že, a šablony stejné pozice, co .... ? (mají/nemají/musí/nemusí)?
(endora)
- Tak, Karle, kolik mu dámě?
- Dáme mu 15?
(endora)
- Tak, Karle, kolik mu dámě?
- Dáme mu 15?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
07. úno 2013 21:55 #103699
Odpověď od pavel černý
Uživatel
no jo,už se v tom vrtám,jen mě to ani ve snu nenapadlo v 1.5 tam bylo všechno normálně,tady je musím nějak přiřazovat (maj to nějaký složitější nebo co ) ale dík. a s tou endorou fakt nevím ale to mě tak moc zatím netrápí
07. úno 2013 22:06 - 07. úno 2013 22:07 #103702
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
ne ne, v J!1.5 se taky přiřazovalo (umisťovalo do pozic, přiřazovalo k menu...)
07. úno 2013 22:22 #103704
Odpověď od pavel černý
Uživatel
nevím jestli jsme se pochopili, v 1.5 po instalaci byli ve správě modulů všechny nainstalované moduly a ty se jenom povolovali nebo zakazovali, přiřazovali se do pozic. tady je to nějaký složitější, nejřív si musím zjistit pozice v šabloně abych je mohl pojmenovat.?nevím asi jsem tupoň,snad se to poddá, makám na tom.v 1.5 to znám,tady hledám header,topmenu... pozice left.right... asi si budu muset někde nastudovat novinky