Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Výpis seznamu kategorií a podkategorií
07. úno 2013 12:30 #103642
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
ano máte pravdu...špatně jsem se vyjádřil...je to "správná informace"
opravdu přímo v kategorii SVALOVÉ SKUPINY není žádný článek...to už bych tam pak ty další podkategorie nemusel vytvářet
www.muscle-fitness.cz/index.php?option=c...0&Itemid=220&lang=cz
zapnul jsem zobrazení více úrovní, aby bylo vidět, že tam jsou články v podkategoriích...
takže upravuji dotaz : šlo by nějak nastavit, aby se vypsaly ty podkategorie, pokud nejsou v dané kategorii články ? ale zároveň tam jsou nějaké podkategorie ?
opravdu přímo v kategorii SVALOVÉ SKUPINY není žádný článek...to už bych tam pak ty další podkategorie nemusel vytvářet
www.muscle-fitness.cz/index.php?option=c...0&Itemid=220&lang=cz
zapnul jsem zobrazení více úrovní, aby bylo vidět, že tam jsou články v podkategoriích...
takže upravuji dotaz : šlo by nějak nastavit, aby se vypsaly ty podkategorie, pokud nejsou v dané kategorii články ? ale zároveň tam jsou nějaké podkategorie ?
07. úno 2013 12:37 - 07. úno 2013 12:38 #103643
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Jak máte nastavené "Možnosti kategorie":
, nebo jakým způsobem vypisujete kategorie?
co je nastaveno v globálním nastavení?
Tyto možnosti budou také použity při kliknutí
na jeden z odkazů kategorie, na první stránku a/nebo na stránku následující,
nejsou-li změněny v nastavení konkrétní položky nabídky.
Titulek kategorie
Popis kategorie
Obrázek kategorie
Úroveň podkategorií
Prázdné kategorie
Zpráva 'Nejsou články'
, nebo jakým způsobem vypisujete kategorie?
co je nastaveno v globálním nastavení?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
08. úno 2013 08:24 #103709
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
tak nakonec po dlouhém a detailním pátrání jsem přišel na to, že soudruzi z ThemeKat udělali botu v šabloně a smazali tu část, která ty podkategorie měla vypisovat... takže jsem to dokopíroval z originálního souboru
šablona ( themekat.com/free-joomla-templates/177-tk-gen-free-ii )
chyběla část v souboru
/templates/tk_gen_free_ii/warp/systems/joomla/layouts/com_content/category/default.php
a pak jsem ještě nakopíroval a upravil ve stejném adresáři default_children.php
bohužel zklamal i můj oblíbený Chrome, který nějak nebyl schopen vyčistit pořádně cache, takže když sem měnil nastavení ukazoval pořád nějaký starý nesmysly...nakonec se mi to včera podařilo pod IE9 nastavit jak jsem potřeboval.
Díky všem za trpělivost
šablona ( themekat.com/free-joomla-templates/177-tk-gen-free-ii )
chyběla část v souboru
/templates/tk_gen_free_ii/warp/systems/joomla/layouts/com_content/category/default.php
Code:
echo $this->loadTemplate('children');
a pak jsem ještě nakopíroval a upravil ve stejném adresáři default_children.php
bohužel zklamal i můj oblíbený Chrome, který nějak nebyl schopen vyčistit pořádně cache, takže když sem měnil nastavení ukazoval pořád nějaký starý nesmysly...nakonec se mi to včera podařilo pod IE9 nastavit jak jsem potřeboval.
Díky všem za trpělivost