Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Výpis seznamu kategorií a podkategorií

07. úno 2013 08:38 #103631
Výpis seznamu kategorií a podkategorií od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
Ahoj lidičky...měl bych prosbu

mám kategorie
TRÉNING
- METODIKA
- MOTIVACE
- SVALOVÉ SKUPINY (tato skupina má podskupiny)
- HRUDNÍK
- PAŽE
- STEHNA...

přidal jsem do menu odkazy na výpis seznamu VŠECH kategorií z kategorie TRENING...
jednotlivé kategorie fungují správně, ale když kliknu na SVALOVÉ SKUPINY...tak se objeví hláška :
"V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články."

Nějak se mi nedaří nastavit, aby místo článků vypsal zase seznam podkategorií :(

www.muscle-fitness.cz/index.php?option=c...0&Itemid=181&lang=cz

přitom když si rozkliknu v levém menu link přímo na kategorii SVALOVÉ SKUPINY...tak to šlape jak má :(

Jinak v nastavení menu jsem zkoušel měnit úroveň podkategorií, ale stále se nedaří.

Díky za pomoc.

07. úno 2013 09:29 #103632
Odpověď od Bong
Moderátor
Mě to funguje normálně, tedy pokud nekliknu na vám uvedený odkaz.

zkuste si vyčistit veškeré cache (Joomla, prohlížeč), přijít na stránky jako normální smrtelník - tedy přes muscle-fitness.cz. A pak se proklikat kam chcete a hledat chyby.

V URL se vám objevuje lang=cz, budete tam mít opravdu více jazykových verzí?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

07. úno 2013 11:25 #103636
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
co se týká jazyků....ano, články jsou psány česky i slovensky....přesto chtějí mít popisky v MENU, KATEGORIÍCH a některé konkrétní články (kontakt, objednávky, předplatného, o nás) pro konkrétní jazykovou mutaci s rozdílným obsahem

na stránky jsou nasměrovány dvě domény se stejným názvem.... .SK a .CZ

Bohužel názvy kategorií asi samostatně přeložit nejdou, že ?

jinak sem zkoušel na čistý instalaci na localhostu nastavení zobrazení kategorií...a když mám zapnuté URL přátelské k vyhledávačům...tak to jede dobře...ale když to vypnu...tak to napíše v kategorii nejsu žádné články a podkategorie už to nevypíše...

07. úno 2013 11:52 - 07. úno 2013 11:53 #103637
Odpověď od karel
Zkušený uživatel

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

07. úno 2013 12:02 - 07. úno 2013 12:07 #103639
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
karel0 : ano...rozdíly v odkazu jsou pochopitelné...ale dle zobrazené chybové hlášky bych očekával, že podkategorie vypíše a to se neděje...

"V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články."

jinak jak jsem psal výše...když zapnu URL přátelské k vyhledávačům...tak to jede dobře

ještě jednou struktura kategorií...nahoře se zmršilo formátování :
Code:
TRÉNING - METODIKA - MOTIVACE - SVALOVÉ SKUPINY (tato skupina má podskupiny) - HRUDNÍK - PAŽE - STEHNA...

07. úno 2013 12:20 - 07. úno 2013 12:23 #103641
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
To není chybová hláška.
To je pouze správná informace.

V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články.
Mám-li to napsat jinak:
Přímo v ketegorii SVALOVÉ SKUPINY není žádný článek. Je možné, že nějaké články jsou až v podřazené kategorii, ale zde se zobrazit nemohou, protože vypisujete články z jedné konkrétní kategorie.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.