Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Výpis seznamu kategorií a podkategorií
07. úno 2013 08:38 #103631
Ahoj lidičky...měl bych prosbu
mám kategorie
TRÉNING
- METODIKA
- MOTIVACE
- SVALOVÉ SKUPINY (tato skupina má podskupiny)
- HRUDNÍK
- PAŽE
- STEHNA...
přidal jsem do menu odkazy na výpis seznamu VŠECH kategorií z kategorie TRENING...
jednotlivé kategorie fungují správně, ale když kliknu na SVALOVÉ SKUPINY...tak se objeví hláška :
"V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články."
Nějak se mi nedaří nastavit, aby místo článků vypsal zase seznam podkategorií
www.muscle-fitness.cz/index.php?option=c...0&Itemid=181&lang=cz
přitom když si rozkliknu v levém menu link přímo na kategorii SVALOVÉ SKUPINY...tak to šlape jak má
Jinak v nastavení menu jsem zkoušel měnit úroveň podkategorií, ale stále se nedaří.
Díky za pomoc.
mám kategorie
TRÉNING
- METODIKA
- MOTIVACE
- HRUDNÍK
- PAŽE
- STEHNA...
přidal jsem do menu odkazy na výpis seznamu VŠECH kategorií z kategorie TRENING...
jednotlivé kategorie fungují správně, ale když kliknu na SVALOVÉ SKUPINY...tak se objeví hláška :
"V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články."
Nějak se mi nedaří nastavit, aby místo článků vypsal zase seznam podkategorií
www.muscle-fitness.cz/index.php?option=c...0&Itemid=181&lang=cz
přitom když si rozkliknu v levém menu link přímo na kategorii SVALOVÉ SKUPINY...tak to šlape jak má
Jinak v nastavení menu jsem zkoušel měnit úroveň podkategorií, ale stále se nedaří.
Díky za pomoc.
07. úno 2013 09:29 #103632
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Mě to funguje normálně, tedy pokud nekliknu na vám uvedený odkaz.
zkuste si vyčistit veškeré cache (Joomla, prohlížeč), přijít na stránky jako normální smrtelník - tedy přes muscle-fitness.cz. A pak se proklikat kam chcete a hledat chyby.
V URL se vám objevuje lang=cz, budete tam mít opravdu více jazykových verzí?
zkuste si vyčistit veškeré cache (Joomla, prohlížeč), přijít na stránky jako normální smrtelník - tedy přes muscle-fitness.cz. A pak se proklikat kam chcete a hledat chyby.
V URL se vám objevuje lang=cz, budete tam mít opravdu více jazykových verzí?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
07. úno 2013 11:25 #103636
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
co se týká jazyků....ano, články jsou psány česky i slovensky....přesto chtějí mít popisky v MENU, KATEGORIÍCH a některé konkrétní články (kontakt, objednávky, předplatného, o nás) pro konkrétní jazykovou mutaci s rozdílným obsahem
na stránky jsou nasměrovány dvě domény se stejným názvem.... .SK a .CZ
Bohužel názvy kategorií asi samostatně přeložit nejdou, že ?
jinak sem zkoušel na čistý instalaci na localhostu nastavení zobrazení kategorií...a když mám zapnuté URL přátelské k vyhledávačům...tak to jede dobře...ale když to vypnu...tak to napíše v kategorii nejsu žádné články a podkategorie už to nevypíše...
na stránky jsou nasměrovány dvě domény se stejným názvem.... .SK a .CZ
Bohužel názvy kategorií asi samostatně přeložit nejdou, že ?
jinak sem zkoušel na čistý instalaci na localhostu nastavení zobrazení kategorií...a když mám zapnuté URL přátelské k vyhledávačům...tak to jede dobře...ale když to vypnu...tak to napíše v kategorii nejsu žádné články a podkategorie už to nevypíše...
07. úno 2013 11:52 - 07. úno 2013 11:53 #103637
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
07. úno 2013 12:02 - 07. úno 2013 12:07 #103639
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
karel0 : ano...rozdíly v odkazu jsou pochopitelné...ale dle zobrazené chybové hlášky bych očekával, že podkategorie vypíše a to se neděje...
jinak jak jsem psal výše...když zapnu URL přátelské k vyhledávačům...tak to jede dobře
ještě jednou struktura kategorií...nahoře se zmršilo formátování :
jinak jak jsem psal výše...když zapnu URL přátelské k vyhledávačům...tak to jede dobře
ještě jednou struktura kategorií...nahoře se zmršilo formátování :
Code:
TRÉNING
- METODIKA
- MOTIVACE
- HRUDNÍK
- PAŽE
- STEHNA...
07. úno 2013 12:20 - 07. úno 2013 12:23 #103641
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
To není chybová hláška.
To je pouze správná informace.
V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články.
Mám-li to napsat jinak:
Přímo v ketegorii SVALOVÉ SKUPINY není žádný článek. Je možné, že nějaké články jsou až v podřazené kategorii, ale zde se zobrazit nemohou, protože vypisujete články z jedné konkrétní kategorie.
To je pouze správná informace.
V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články.
Mám-li to napsat jinak:
Přímo v ketegorii SVALOVÉ SKUPINY není žádný článek. Je možné, že nějaké články jsou až v podřazené kategorii, ale zde se zobrazit nemohou, protože vypisujete články z jedné konkrétní kategorie.