Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazit modul jen ke konkrétním článkům
06. úno 2013 14:36 #103582
řeším problém, kde potřebuji aby se modul zobrazil jen u konkrétních článků
tyto články nejsou namapovány do menu, ale označeny jako "Featured"...kde pomocí tohoto je nechávám zobrazit na Home page
představa je, že na tento úryvek článku umístěný na Home page kliknu a článek se zobrazí celý a vedle něj ne uvnitř článku by se načetl i modul na své příslušné pozici
tyto články nejsou namapovány do menu, ale označeny jako "Featured"...kde pomocí tohoto je nechávám zobrazit na Home page
představa je, že na tento úryvek článku umístěný na Home page kliknu a článek se zobrazí celý a vedle něj ne uvnitř článku by se načetl i modul na své příslušné pozici
06. úno 2013 14:41 #103584
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
advanced module manager
Joomla! pro každého
06. úno 2013 15:03 #103589
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
děkuji moc....nainstaloval jsem
stále se mi ale nedaří ten modul přiřadit ke konkrétnímu článku
v Module Assignment jsem v sekci Articles vybral požadovaný článek, uložil ovšem modul se nezobrazil
zkusil jsem to i přes URL, ale také nic...něco dělám špatně
stále se mi ale nedaří ten modul přiřadit ke konkrétnímu článku
v Module Assignment jsem v sekci Articles vybral požadovaný článek, uložil ovšem modul se nezobrazil
zkusil jsem to i přes URL, ale také nic...něco dělám špatně
06. úno 2013 15:19 #103593
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
tak vyřešeno...ještě jednou díky za doporučení tak supriozního udělátka...mega
06. úno 2013 15:40 #103595
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
v mém případě mám multijazyčný web za pomocí Language Switcher
pro každý jazyk jsem vytvořil solo modul který používám a nastavil jazyk
modul-EN ....nastavil jsem mu v Module Assignment zobrazení ke konkrétnímu článku - FUNGUJE
modul-CZ ....nastavil jsem mu v Module Assignment zobrazení ke konkrétnímu článku - NEFUNGUJE
modul-DE ....nastavil jsem mu v Module Assignment zobrazení ke konkrétnímu článku - NEFUNGUJE
ty články jsou vzniklé z jednoho původního (kopie) - takže by tam neměl být nějaký rozdíl
pro každý jazyk jsem vytvořil solo modul který používám a nastavil jazyk
modul-EN ....nastavil jsem mu v Module Assignment zobrazení ke konkrétnímu článku - FUNGUJE
modul-CZ ....nastavil jsem mu v Module Assignment zobrazení ke konkrétnímu článku - NEFUNGUJE
modul-DE ....nastavil jsem mu v Module Assignment zobrazení ke konkrétnímu článku - NEFUNGUJE
ty články jsou vzniklé z jednoho původního (kopie) - takže by tam neměl být nějaký rozdíl
06. úno 2013 16:06 #103599
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
omlouvám se za spaming...příště budu déle laborovat než něco postnu
problém byl ve špatně nalinkovaných článcích ve vztahu k jazykové mutaci
problém byl ve špatně nalinkovaných článcích ve vztahu k jazykové mutaci