Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Language Switcher
05. úno 2013 12:25 #103509
Ahojte,
máte někdo zkušenosti s modulem "Language switcher"
poprvé mám potřebu multijazyčného webu a nedaří se mi to s tím language switcherem rozchodit.
máte někdo zkušenosti s modulem "Language switcher"
poprvé mám potřebu multijazyčného webu a nedaří se mi to s tím language switcherem rozchodit.
05. úno 2013 13:21 #103513
Odpověď od Cony
Moderátor
Prohledejte fórum, již to tu bylo několikrát řešeno. Naleznete odkazy na tutorialy v češtině i v angličtině.
05. úno 2013 13:54 #103517
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
prohledával jsem fórum na základě klíčových slov: language switcher
ovšem nic se nenašlo, proto jsem založil toto vlákno
ovšem nic se nenašlo, proto jsem založil toto vlákno
05. úno 2013 13:58 - 05. úno 2013 13:59 #103520
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
( bez stávájícího vlákna - 5 záznamů - jak je to možné? )
( bez stávájícího vlákna - 5 záznamů - jak je to možné? )
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
05. úno 2013 22:22 - 05. úno 2013 22:23 #103559
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Když už jste vlákno založil, nezapomínejte taky vlákno vhodně ukončit - tak, aby i ostatní (budoucí "badatelé") věděli, co vedlo k řešení.
13. úno 2013 18:21 - 13. úno 2013 18:23 #103970
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
nakonec jsem Language switcher použil a funguje.
Vše co potřebujete mutovat do jiných jazyků se musí pro každý jazyk vytvořil solo(článek, modul..vše co potřebujete) a dobře nalinkovat.
V pluginech u pluginu:
System - Language Code
je nutné dobře nastavit:
cs-CZ
de-DE
en-GB
atd...pač mě se podařilo zapsat cz-CZ a byl průšvih
Vše co potřebujete mutovat do jiných jazyků se musí pro každý jazyk vytvořil solo(článek, modul..vše co potřebujete) a dobře nalinkovat.
V pluginech u pluginu:
System - Language Code
je nutné dobře nastavit:
cs-CZ
de-DE
en-GB
atd...pač mě se podařilo zapsat cz-CZ a byl průšvih