Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Funkcia Čítať ďalej zdeformuje stránku
04. úno 2013 23:28 #103492
E-shop so zábavnou pyrotechnikou: e-shop.ppyro.eu/ [/b]
Zdravím mám taký problém, keď vložím do článka funkciu Čítať ďalej a tento článok je zobrazený v blogu kategórii, tak cele menu čo je na pravej strane stránky hodí až na koniec včetkých článkov na stránke kde zobrazuje blog kategórii.
Odstránim funkciu čítať ďalej všetko funguje ako ma.
Poradte prosím, lebo už som celé nstavenia poskúšal zo 3 krat a nie a nie prísť na to kde je problém.
Odstránim funkciu čítať ďalej všetko funguje ako ma.
Poradte prosím, lebo už som celé nstavenia poskúšal zo 3 krat a nie a nie prísť na to kde je problém.
04. úno 2013 23:40 #103493
Odpověď od Cony
Moderátor
Nejspíš to bude nějaká chyba šablony, nebo stylování, dejte odkaz na konkrétní stránku kde to dělá.
Mimochodem na stránce ppyro.eu v patičce odkaz na ty SEO nástroje máte schválně? Já že ta stránka porušuje snad všechna běžně zažitá SEO pravidla, myslím že pokud by jste na hlavní doméně měl hned ten eshop uděláte líp.
Mimochodem na stránce ppyro.eu v patičce odkaz na ty SEO nástroje máte schválně? Já že ta stránka porušuje snad všechna běžně zažitá SEO pravidla, myslím že pokud by jste na hlavní doméně měl hned ten eshop uděláte líp.
Poděkovali: KilJeaden
05. úno 2013 00:05 #103494
Odpověď od KilJeaden
Začátečník
Tak web je zatial iba na skusobnej subdomene, tu je odkaz na presne miesto kde to ribi
A co sa tyka tej domene o pyrotechnike mysleli ste e-shop vsak? e-shop.ppyro.eu/ Tie odkazi na seo mam v paticke z dovodu ze tie porovnavace cien maju v podmienkach ze v pripade bezplatneho programu sa musi umiestnit spatny odkaz na hlavnu domenu.
A mohly by ste mi popisat zopar tie beznych SEO pravidiel ktore moj web porusuje rad by som ich odstranil
Dakujem.
Code:
http://med.ppyro.eu/blog
A co sa tyka tej domene o pyrotechnike mysleli ste e-shop vsak? e-shop.ppyro.eu/ Tie odkazi na seo mam v paticke z dovodu ze tie porovnavace cien maju v podmienkach ze v pripade bezplatneho programu sa musi umiestnit spatny odkaz na hlavnu domenu.
A mohly by ste mi popisat zopar tie beznych SEO pravidiel ktore moj web porusuje rad by som ich odstranil
Dakujem.
05. úno 2013 00:19 #103495
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkontrolujte si ten první článek v blogu (ideálně s vypnutým WYSIWYG), máte tam neuzavřený div
smažte tenhle kus kódu a mělo by to být OK.
A myslel jsem opravdu ppyro.eu (popř. www.ppyro.eu ), kde je jakýsi rozcestník, a
- většina odkazů vede na jinou doménu nebo subdoménu (včetně těch SEO nástrojů)
- CSS je řešeno inline styly
- chybí H1 nadpis
atd...
Code:
<div class="content_small">
A myslel jsem opravdu ppyro.eu (popř. www.ppyro.eu ), kde je jakýsi rozcestník, a
- chybí H1 nadpis
atd...
Poděkovali: KilJeaden
05. úno 2013 00:31 #103497
Odpověď od KilJeaden
Začátečník
Velmi, velmi pekne Vam dakujem, uz je to OK, asi to bolo tym ze ten text co tam bol bol len skopirovany z ineho webu ako skusobny text a asi to bolo dako zle skopirovane.
Este raz dakujem.
A co sa tyka toho ppyro.eu/ tak ten seo odkaz co je na spodku stranky pojde niekam prec, urcite, ale ten rozcestnik by som chcel nechat ale ho trochu prerobit, pretoze to chem mat ako taku hlavnu domenu pre firmu kde je rozcestink na vsetky oblasti e-shop, kamenne predajne a teraz ten slovensky med.
Co sa tyka CSS tak to bude asi z dovodu ze ten uvod a cely web co je na domene ppyro.eu je robeny vo velmi primitivnom programe web page maker, nie som taky odbornik aby som to robil v inom tak som to robil v tom tak tam bude asi problem, som iba amater..
Ale za tu chybu co ste nasli velmi pekne dakujem.
Este raz dakujem.
A co sa tyka toho ppyro.eu/ tak ten seo odkaz co je na spodku stranky pojde niekam prec, urcite, ale ten rozcestnik by som chcel nechat ale ho trochu prerobit, pretoze to chem mat ako taku hlavnu domenu pre firmu kde je rozcestink na vsetky oblasti e-shop, kamenne predajne a teraz ten slovensky med.
Co sa tyka CSS tak to bude asi z dovodu ze ten uvod a cely web co je na domene ppyro.eu je robeny vo velmi primitivnom programe web page maker, nie som taky odbornik aby som to robil v inom tak som to robil v tom tak tam bude asi problem, som iba amater..
Ale za tu chybu co ste nasli velmi pekne dakujem.
09. úno 2013 14:31 #103787
Tak zmenil som index domeny lebo mi google nechcel schvalit reklamy, tak co vravite na to ak to bude takto teraz ? ppyro.eu/ , je to uz z hladiska SEO lepsie ?
Dakujem za info.
Odpověď od KilJeaden
Začátečník
Cony napsal: A myslel jsem opravdu ppyro.eu (popř. www.ppyro.eu ), kde je jakýsi rozcestník, a
- chybí H1 nadpis
atd...
Tak zmenil som index domeny lebo mi google nechcel schvalit reklamy, tak co vravite na to ak to bude takto teraz ? ppyro.eu/ , je to uz z hladiska SEO lepsie ?
Dakujem za info.