Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Joomla zlobí

03. úno 2013 16:13 #103349
Odpověď od lotty
Návštěvník
Ok.
Poradíte mi, co můžu dělat, abych Joomlu zprovoznila? Předem děkuji.

03. úno 2013 19:00 #103355
Odpověď od Bong
Moderátor
A co vlastně potřebujete? Já tomu nějak nerozumím.

Chcete tam vrátit svoje původní stránky? Pokud máte zálohu, včetně databáze, je to možné.
Chcete nainstalovat čistou Joomlu? Použijte nějaký návod , nebo využijte instalaci jedním kliknutím .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. úno 2013 19:45 #103362
Odpověď od lotty
Návštěvník
Mám web. Běží na Joomle. Do doby před dvěma dny fungoval parádně. Předevčírem celý tenhle kolotoč začal. Když jsem klikla na jakoukoliv položku v menu, objevil se na příslušné stránce jediný text a to ten z úvodní strany. Pak začalo zlobit přihlašování, nedostanu se ani do admina přes adresář /administrator.
Web jsem obnovovala několikrát. Stránky se obnovily, bohužel s tím stejným problémem.
Na řadu přišla odinstalace Joomly, opětovné obnovení a opět se mi vyskytl ten samý problém. Zkusila jsem ten problém zmást tím, že jsem na web nainstalovala jiný redakční systém, konkrétně Wordpress. Wordpress fungoval bezproblémově. Tak jsem zkusila Joomlu. Problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. Web se zobrazil kompletně, opět zase ten samý problém se zobrazováním téhož článku na všech stránkách. A dokonce, mi tu řekli, že jsem problém nevyřešila tím, že jsem si na web nainstalovala jiný redakční systém. Problém byl v tu chvíli vyřešen. Web fungoval. Ale asi jsem si dovolila moc, když jsem psala na webu o Joomle, že jsem si na web místo ní nainstalovala Wordpress. Pak jsem zkusila Drupal. Vše OK. Joomla? Opět po instalaci jedním kliknutím začala zlobit. Přitom bylo všechno ještě před dvěma dny OK.
Prostě nemohu se dostat do administrace redakčního systému, když web obnovím ze zálohy, objeví se ten samý problém, když zadám automatickou instalaci, buď se objeví ten samý problém a nebo chybová hláška.

Já už vážně nevím, jak to mám vysvětlit.
Pokud to někomu vyzní útočně, omlouvám se, ale už vážně nevím, co s tím. Trápím se s tím celý den a evidentně z toho má už asi někdo legraci, nebo já nevím.
Pomůžete mi? Prosím? Pokud to bude nutné, nasdílím screen i přes Skype.
Předem děkuju.

03. úno 2013 20:02 #103363
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Přečtěte si znova první stranu naši diskuze.
Pak přečtěte co jste napsala:

A dokonce, mi tu řekli, že jsem problém nevyřešila tím, že jsem si na web nainstalovala jiný redakční systém.

Jak Vám mohl někdo pomoct s nefunkční "Joomlou", když jste ji smazala ?!

Víte kam běžte ... ?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

03. úno 2013 20:17 #103366
Odpověď od Bong
Moderátor
Asi tak, hledat chybu lze jen pokud tam budete mít původní Joomlu. ale jestli má i čistá instalace stejné symptomy. Obrátil bych se na hosting.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. úno 2013 20:23 - 03. úno 2013 20:27 #103368
Odpověď od lotty
Návštěvník
Karle, děkuji Vám za upřímnou odpověď.

Bong: Děkuji za radu. Zítra jim zavolám. Dám vědět, jak vše dopadlo.