Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
phoca nebo neco jineho?
05. úno 2013 20:40 #103548
Odpověď od Jiří Gieraczka
Začátečník
Díky všem za tipy využiju asi vše řekl jsem si že ten co není pro komerční účely bych mohl použít pro webík školky ;o) kde je taky co ukazovat ;o) díky za tipy jdu zkoušet - mmch díky i za info o "licenci"
05. úno 2013 21:13 #103550
Začátečník
Diky za tip ale tohle umím a ano je to část mého problému ale né zrovna ta kterou bych neuměl řešit ;o) nebo něco netuším. To jak zvětšit náhledový obrázek na obrázek v plné (nebo mnou nastavené) velikosti umím ale rád bych abych následně mohl kliky na další nebo předchozí procházet další obrázky v galerii resp v článku nebo adresáři a to právě neumím ;o)
05. úno 2013 21:15 #103551
Začátečník
tak vypadá že mavik splní mé požadavky teda dle dema ;o) jdu instalovat a testovat díky
05. úno 2013 21:52 #103556
Začátečník
mavik plugin mam stazeny nainstalvoany a povoleny ale neumim ho pouzit a zrejme zase potrebuje k tomu co potrebuji ten placeny highslide JG a to na svych komercne zamerenych strankach asi nemohu pouzit nemáte někdo ještě nejaky navrh (ale kez by bylo jeho pouzivani dosti blbovzdorne pro mne) diky
06. úno 2013 00:21 #103565
Odpověď od Cony
Moderátor
Mavik má HighSlide jen jako jednu z možností. Použijete-li např. SlimBox nemusíte se obávat.
Použití Mavik je opravdu jednoduché, prostě aktivujte plugin (projděte si jeho nastavení) a pak ve WYSIWYG editoru článku jednoduše myší zmenšete vložený obrázek. Toť vše.
Použití Mavik je opravdu jednoduché, prostě aktivujte plugin (projděte si jeho nastavení) a pak ve WYSIWYG editoru článku jednoduše myší zmenšete vložený obrázek. Toť vše.
06. úno 2013 13:40 #103578
Začátečník
ok fajn ale to mi zase ukaze nahled jen jedne fotografie ale ja potrebuju abych mel klik a zvetseni do velke a naslene na ni uz mel jen moznost prejit na dalsi nebo precdchazejici nebo zpet do clanku .. tj obrazky z kategorie