Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Diakritika
01. úno 2013 12:57 #103273
Dobré poledne,
nainstaloval jsem anketu AcePolls a v jejích jazykových souborech jsem přepsal několik výrazů do češtiny. Místo "ý, á" apod. se však zobrazí otazníčky, ostatní text bez problémů (když nejsou háčky, čárky). Nevěděl by někdo, jak to pořešit? Pořád to procházím, ale nevím. Případně děkuji
nainstaloval jsem anketu AcePolls a v jejích jazykových souborech jsem přepsal několik výrazů do češtiny. Místo "ý, á" apod. se však zobrazí otazníčky, ostatní text bez problémů (když nejsou háčky, čárky). Nevěděl by někdo, jak to pořešit? Pořád to procházím, ale nevím. Případně děkuji
01. úno 2013 13:12 #103274
Odpověď od Karri
Návštěvník
Jazykové soubory musí být uložen v UTF-8 without BOM - zřejmě je máte uloženy v jiném formátu.
A pokud si chcete ušetřit práci, překlad existuje www.fenris.cz/ke-stazeni/item/acepolls-cz
A pokud si chcete ušetřit práci, překlad existuje www.fenris.cz/ke-stazeni/item/acepolls-cz
01. úno 2013 13:13 #103275
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Použijte nějaký rozumný textový editor, třeba PSPad a ukládejte v utf-8.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Petr
01. úno 2013 19:18 #103307
Odpověď od Petr
Začátečník
Díky za rady, nepřekládal jsem vše, ale jen potřebnou část. Pomohlo to kódování, nyní už to je v pořádku.
01. úno 2013 19:42 #103308
Odpověď od Karri
Návštěvník
To víte, děláme překlady, máme zkušenosti :lol: