Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nas

01. úno 2013 09:15 #103258
Odpověď od kutil1
Uživatel
Hosting wedos, at jsem hledal jak jsem hledal, nic uzitecneho jsem nenasel. Zkousim to nahrat znovu, dokud tam jeste nemam nic vlastniho vytvoreneho...

01. úno 2013 09:35 #103261
Odpověď od jarsmid
Začátečník
mám takovou zkušenost s wedos, že je lepší použít pro nahrání joomly jejich webftp. nahrajete celý zip soubor a tam pak se rozbalí. je to podstatně rychlejší a i preciznější. já osobně bych tedy zkusil nahrát joomlu znovu.

01. úno 2013 17:56 #103302
Odpověď od Cony
Moderátor
No ale češtinu jste nainstaloval :-)
Opravdu u těch šablon a komponenty máte správný instalační balíček? Zkuste nějaké zaručené rozšíření, třeba AkeebaBackup , tam si stáhnete stoprocentně instalačku.

04. úno 2013 14:35 #103440
Odpověď od Bong
Moderátor
Poslyšte, proč když jste na wedos, proč experimetujete s radami z jiných hostingů? Vy máte postupovat podle tohoto .

Instalace joomly: joomlacode.org/gf/download/frsrelease/17...ble-Full_Package.zip
Instalace češtiny: forge.joomla.org/gf/download/frsrelease/..._lang_full_258v1.zip

Všechno smažte a postupujte jak vám radí jarsmid, nebo podle tohoto článku .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

04. úno 2013 15:15 - 04. úno 2013 15:16 #103442
Odpověď od Bart
Moderátor
Problém je v tom, že Webhosting C4 má instalační balíček trochu poupravený, přesněji soubor HTACCESS (pokud si dobře vzpomínám). Webhosting C4 a Wedos mají rozdílné nastavení, proto Vám možná Joomla nefunguje tak jak má.
Jak píše Bong, instalační balíček vždy! stahujte z oficiálního webu. Pokud budete stahovat instalační balíček odjinud, pak mohou nastat všelijaké problémy (a to i ty bezpečnostní B) ).