Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nas

01. úno 2013 00:43 #103241
Zdravím

čerstvě naistalovaná verze 2.5.8 a hned při nahrávání tato hláška

JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nastavení

strejda google mě odesílá pouze na 1.6, půl hodiny hledání a nic co by zabralo. PLS help

01. úno 2013 01:23 #103243
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Dobrý den,
ta hláška se objevila při instalaci Joomly nebo při instalaci rozšíření?

01. úno 2013 01:34 #103244
Odpověď od Cony
Moderátor
- a jakého rozšíření?
- máte správný instalační balíček (pro Joomlu 2.5)?
- jak instalujete - klasicky nahráním balíčku? Zkoušel jste jiné způsoby (ze složky)?

01. úno 2013 08:08 #103253
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
- aneb to, co píše Cony: a opravdu v tom balíčku 'soubor XML nastavení' je? :)

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

01. úno 2013 08:34 #103254
Odpověď od kutil1
Uživatel
Stáhl jsem si baliček pro joomlu 2.5.8 z navody.c4.cz/joomla-2-5-instalace . Rozbalil a nahrál clientem FileZilla přes FTP na web. Postupoval jsem krok po kroku, nakonec si i z odkazu na konci stáhl i češtinu. Tu jsem instaloval ze svého disku přes Upload Package File - Upload&Install. Podari se mi nainstalovat jenom ji. Pokoušel jsem se nahrát šablonu a vyhukla na mě tato hláška. Zkoušel jsem jinou a to samé. Verze systému a šablony se schodují. Zkoušel jsem i smazat češtinu ale nic to nepomohlo. Tak jsem googlil, zkusil jsem přidat componetu AdsManager, jak 2.6.5 tak i 2.7.0 Upload Package File - Upload&Install - nefunkcni. Zkoušel jsem to nahrát do adresáře na webu a instalovat z něho - nefunkční, jen to pernamentně vyhazovalo Please enter a package directory. Zkoušel jsem to různě rozbalit do toho adresáře, zkoušel jsem mu přímo zadat úplnou cestu na soubor .xml a stejně nic nepomohlo... o půl druhé v noci jsem to radši vypnul a šel spat.

01. úno 2013 09:01 - 01. úno 2013 09:06 #103257
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
neřeší podobné problémy i jiní na vašem hostingu (který to je)? (jak je řeší?)
čeština se daří instalovat opakovaně?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.