Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nas
01. úno 2013 00:43 #103241
Zdravím
čerstvě naistalovaná verze 2.5.8 a hned při nahrávání tato hláška
JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nastavení
strejda google mě odesílá pouze na 1.6, půl hodiny hledání a nic co by zabralo. PLS help
čerstvě naistalovaná verze 2.5.8 a hned při nahrávání tato hláška
JInstaller: :Instalace: Nelze najít soubor XML nastavení
strejda google mě odesílá pouze na 1.6, půl hodiny hledání a nic co by zabralo. PLS help
01. úno 2013 01:23 #103243
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Dobrý den,
ta hláška se objevila při instalaci Joomly nebo při instalaci rozšíření?
ta hláška se objevila při instalaci Joomly nebo při instalaci rozšíření?
01. úno 2013 01:34 #103244
Odpověď od Cony
Moderátor
- a jakého rozšíření?
- máte správný instalační balíček (pro Joomlu 2.5)?
- jak instalujete - klasicky nahráním balíčku? Zkoušel jste jiné způsoby (ze složky)?
- máte správný instalační balíček (pro Joomlu 2.5)?
- jak instalujete - klasicky nahráním balíčku? Zkoušel jste jiné způsoby (ze složky)?
01. úno 2013 08:08 #103253
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
- aneb to, co píše Cony: a opravdu v tom balíčku 'soubor XML nastavení' je?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
01. úno 2013 08:34 #103254
Odpověď od kutil1
Uživatel
Stáhl jsem si baliček pro joomlu 2.5.8 z
navody.c4.cz/joomla-2-5-instalace
. Rozbalil a nahrál clientem FileZilla přes FTP na web. Postupoval jsem krok po kroku, nakonec si i z odkazu na konci stáhl i češtinu. Tu jsem instaloval ze svého disku přes Upload Package File - Upload&Install. Podari se mi nainstalovat jenom ji. Pokoušel jsem se nahrát šablonu a vyhukla na mě tato hláška. Zkoušel jsem jinou a to samé. Verze systému a šablony se schodují. Zkoušel jsem i smazat češtinu ale nic to nepomohlo. Tak jsem googlil, zkusil jsem přidat componetu AdsManager, jak 2.6.5 tak i 2.7.0 Upload Package File - Upload&Install - nefunkcni. Zkoušel jsem to nahrát do adresáře na webu a instalovat z něho - nefunkční, jen to pernamentně vyhazovalo Please enter a package directory. Zkoušel jsem to různě rozbalit do toho adresáře, zkoušel jsem mu přímo zadat úplnou cestu na soubor .xml a stejně nic nepomohlo... o půl druhé v noci jsem to radši vypnul a šel spat.
01. úno 2013 09:01 - 01. úno 2013 09:06 #103257
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
neřeší podobné problémy i jiní na vašem hostingu (který to je)? (jak je řeší?)
čeština se daří instalovat opakovaně?
čeština se daří instalovat opakovaně?