Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vyhledávací modul
30. led 2013 11:46 - 30. led 2013 11:48 #103157
Zdravím mám založené stránky a chtěl bych si přidat vyhledávací modul na hlavní stranu. Nemáte někdo zkušenost, který vyhledávací modul bude vyhledávat i fotky v RokGallery? Některé moduly jsem zkoušel, ale nefungovaly.
moje stránky
Díky za radu.
moje stránky
Díky za radu.
30. led 2013 12:50 #103158
Odpověď od Cony
Moderátor
To co se má vyhledávat není ovlivněno modulem, pokud se tedy neexistuje speciální modul pouze pro RokGallery.
Budete potřebovat Search plugin pro RokGallery. Podívejte se, zda jej již nemáte instalovaný, a pouze neaktivní, je možné že se instaluje rovnou s balíčkem RokGallery, nevím tu komponentu neznám. Pokud ne, zkuste pohledat JED .
Budete potřebovat Search plugin pro RokGallery. Podívejte se, zda jej již nemáte instalovaný, a pouze neaktivní, je možné že se instaluje rovnou s balíčkem RokGallery, nevím tu komponentu neznám. Pokud ne, zkuste pohledat JED .
30. led 2013 13:22 #103161
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Doplním. Je také možné, že search plugin pořád neexistuje, viz třeba
forum RocketTheme
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
30. led 2013 14:19 #103163
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Rokajax v Rokgallery neumi vyhledavat. Pouzivam oboje a pokud nemam neco spatne, tak jsem to tam jeste neobjevil. Navic Rokgallery neni moc dobra galerie. Je vhodna spis na delani slidu apod., nez skutecne na fotky. Neumi to skoro nic. Dela to otresny URL.
30. led 2013 14:43 #103165
Odpověď od Karri
Návštěvník
Jak již uvedl Radek178 přede mnou, ono se to sice jmenuje galerie, ale ve skutečnosti je to spíš zdroj obrázků pro tvorbu slideshow, prezentovaných pomocí rokgallery modulu. Pokud to chcete používat, smiřte se s tím, že je to těžkopádné a že v tom vyhledávat nelze - plugin opravdu neexistuje. Pokud chcete skutečně něco, co funguje jako galerie, zkuste třeba PhocaGallery, JoomGallery, RSMedia! Gallery či tak něco.
31. led 2013 11:52 #103201
Odpověď od protektor
Začátečník
Čekal jsem právě, když se jmenuje galerie, že to bude klasická galerie. Teď otázka. Pokud bych chtěl přejít na jinou galerii. Je některá, která by se dala udělat přesně jak to mám v současné době? (plus přidat social buttons) Popřípadě zkuste někdo nahodit cenu, kolik by to stálo pokud by mi to někdo z vás udělal. Rozhodnu se podle toho jak se na to budu cítit. (klidně na e-mail nebo SZ)